2777
2789

نیاز به استراحت دارم تا مغزم و وجودم ریکاوری شه ولی باید ۸صبح پاشم برم سرکار

کنترل افکارم و صحبتاییی که میکنم فکرایی که میکنم همه از ذهنم خارج شده

کاشکی بمیرم 

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳

اگه واقعا واقعا واقعا دوست داری به فکرت و خودت رسیدگی کنی پیشنهاد من اینه همین الان برو بنویس بعدش هر کاری دوست داشتی بکن باهاش. آتیشش بزن یا هر چیزی. 

فقط پاشو بنویس. 

نوشتن منو از مرگ روحی و روانی نجات داد 

خدا شاهده معجزه می‌کنه. 

به قصد رها کردن پاشو حرفای دلتو بنویس 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه واقعا واقعا واقعا دوست داری به فکرت و خودت رسیدگی کنی پیشنهاد من اینه همین الان برو بنویس بعدش ه ...

کلا کنترل افکارم و از دست دادم فکرایی میکنم تصورایی میکنم که در شان وجود خودم نیست و نمیدونم چرا همچین مدلی شدم😭

روزی بنده ای از خدا پرسید اگر سرنوشت من را از قبل نوشته ای پس چرا دعا کنم؟خدا رو کرد و گفت شاید نوشته باشم هرآنچه او دعا کرد...🤍.               خدا من نمی‌دونم چی قراره پیش بیاد خودت کمکم کن دستمو ول نکن می‌دونی جز تو امیدی ندارم:)🤍🌊شکرت خدایا.   ۲۳مهر۱۴۰۳
ی پستت رو خوندم، مثل اینکه با همکارات کنار نمیای. برای اونه؟

نه نه بحث اون کاملا جداگانه است

افکار خودم متاسفانه به مشکل خورده

کلا کنترل افکارم و از دست دادم فکرایی میکنم تصورایی میکنم که در شان وجود خودم نیست و نمیدونم چرا همچ ...

پاشو برو بنویس زن! اینکه در شانت هست یا نیست مهم نیست 

مهم اینه ازشون رها بشی اگه میخوای پاشو برو بنویس بعدش آتیش بزن. هیچ کس قرار نیست بدونه یه راز میشه بین تو و خدا. 

منم فکرایی به سرم میاد که اگه بقیه بدونن هیچ وقت دیگه به چشم قدیم نگاهم نمیکنن. 

ولی من نوشتم و خودمو خالی کردم و خودمو پذیرفتم حالم خیلی خیلی خیلی خوبه. 

من و گل های خونه ام ، من و بوی صبحونه ام ، من و لبخندی به گرمی دستان تو ، این تمام معنای آرامش است 🥀💞
نه نه بحث اون کاملا جداگانه استافکار خودم متاسفانه به مشکل خورده

خیلی خوبه به افکارت آگاهی و بهتر هم میشه اگه درکشون کنی و بشناسیشون.

خوب و بد رو به خودت بیار و مرزهاتو نگه دار.

هممون افکار بدی دارین ولی بروز نمیدیم.