2777
2789
عنوان

اکسم میدونه تو رابطم ولی امشب زنگ زد بهم بیاین بگم چی گفت کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 93 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدیدا از تایپکم های پر بازدید ایده میگیرند

ب جون عزیز ترین کشم توف ب مرده و زنده کسی ک دروغ بگه میخای شات بدم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂
اکس=💩

اگ ب پارتنرم بگه چی بدبخت میشم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂

تمام کن با دوتاشون دور از جون اعلامیه ی سه تاتون سر همین چیزا میاد رو دیوار نکن با بخت وآیندت بازی نکن دختر 

پسره چند وقت پیش سر همین چیزا فوت کرد کشتنش

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

با هر شماره ای زنگ میزنه بلاک کن به جدیدم هیچی نگو

بلاک بود خودش یا ی خط دیگ زنگ زد میترسم بره بگه اکسم از لجش کله خره دارم سکته میکنم