2777
2789
عنوان

اکسم میدونه تو رابطم ولی امشب زنگ زد بهم بیاین بگم چی گفت کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1130 بازدید | 93 پست
شرمنده خانوما اکس و رل و کراش فهمیدم اما پارتنر یعنی چی؟

همون رل دو.سسست پسر نمیشه تو اینجا گفت چون تعلیق میشه طرف

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
😭😭😭۱ ساله خبر مرگش نیست الان تو اوج رابطم اومده اخه حرومزاده هی میگ دخترم دختر قشنگم دورت بگزدم ز ...

راهش بلاکه دکمشو بزن بره

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنم لطفا بگین بگم یا نگم بهش

سلام‌. إن شاءالله طاعات قبول. 

ببین شما قبلا با کسی بودی، الان با کس دیگه هستی، این ارتباطات حتی در حد نگاه و صرفا صحبت هم باشه چون از روی هوا و هوس هست یعنی حرام و گناه. در گناه خیری نیست خواهرم. خیر در پاکی و درستی هست. لذات زودگذر و گناه رو کنار بزارین. دل رو کنترل کنین. عدم کنترل دل حتی در متاهلی هم ممکنه کار دست آدم بده.

رو بیارید به نماز و از مفسده فاصله بگیرید که شاید کمی شیرینی از روی هوس داشته باشه اما دام ها و خساراتی گاها داره که آزاردهنده خواهد بود. گناهش و حساب کتاب قبر که بماند....

اینجا خیلی ها بودن سقوط کردن و تاپیک گذاشتن .....

الان که وابستت شدم ....😔 آره ... بیچاره فرهاد بیچاره شیرین😔 بیچاره مجنون بیچاره لیلی 😔بیچاره من که ..... 😔❤️

ب نظر من ک راستشو بگو ک با شماره ناشناس زنگید وقتی ک فهمیدی خودشه قطع کردی و اون تهدیدت کردشاید دعوا ...

ممنون گلم

وقتی همه زندگیت میشه یه کاربری من میدونم نینی یار منو دوست نداره من میدووونم 😂جان جدتون کاری با کاربریم نداشته باشین با شماره شوهر خالم اومدم دیگ باتشکر فحشم بدین ولللی با کاربری من بازی نکنید منو گزارش نزنید😂