2777
2789
عنوان

آیا این پول حرامه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست
این قانون ه کاره،الان واسه تست بازیگری برن روزی صد نفر کارگردان باید به همه پول بده چون زحمت کشیدن ا ...

چیو داری با چی مقایسه میکنی؟

میگه کار طرف رو انجام دادم

بازیگر میاد تست میده که اگه اوکی بود بعدا ازش استفاده بشه.کارو انجام نداده که هنوز

insta :  amiiid619

من گفتم دزدی کنه؟؟؟؟؟خب ایشونم راضی نیس رایگان کار کنه تکلیف چیه؟کجای دین گفته کار بی مزد؟ این همه ح ...

کسی که راضی نیست وقتی میگن ی روز بیا تستی کارت و ببینم میتونه قبلش بگه آیا بایت این یک روز من دریافتی دارم یا نه یکی ممکن ه بگه بابت هزینه رفت و آمد ی چیزی میدم یکی بگه نه بعد میتونه تصمیم بگیره در غیر اینصورت روال کار ب اینصورت ه ک آزمایشی پول دریافت نمیشه،چ یک روز چ یکی بگه ی هفته آزمایشی بیا

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیو داری با چی مقایسه میکنی؟میگه کار طرف رو انجام دادمبازیگر میاد تست میده که اگه اوکی بود بعدا ازش ...

اون کار واسه اون طرف حکم همون تست و داشته دیگه

کسی که راضی نیست وقتی میگن ی روز بیا تستی کارت و ببینم میتونه قبلش بگه آیا بایت این یک روز من دریافت ...

میتونست نریزه حالا ک ریخته حروم‌ نیست الکی هم نمیتونه با حرفاش ب این خانوم عذاب وجدان بده

حرف من اینه عرف جامعه رو با قوانین دین گره نزنید خواهشا

خیلی جاها این دوتا راهشون از هم جداست

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
اون کار واسه اون طرف حکم همون تست و داشته دیگه

نه فرق میکنه

مثل این می مونه که بازیگره بیاد یه پلان یا اپیزود تستی بازی کنه

این خانوم میگه مشتری داشت اون شخص و کارش انجام شده.یعنی درآمد داشته از کار این خانوم

اگه صرفا تست بود از سمت کارفرما حق باشماست

insta :  amiiid619

میتونست نریزه حالا ک ریخته حروم‌ نیست الکی هم نمیتونه با حرفاش ب این خانوم عذاب وجدان بدهحرف من اینه ...

این قانون دین نیست قانون ه کاره،آزمایشی هم مثل کار حقوق داره حتی بیمه هم میتونه داشته باشه اما توافق ه،اگر ذکر شده باشه به شخص که بدون حقوق ه ایشون نباید بره اگه رفته دیگه باید بپذیره

این قانون دین نیست قانون ه کاره،آزمایشی هم مثل کار حقوق داره حتی بیمه هم میتونه داشته باشه اما توافق ...

حرفتونو عوض نکنید لطفا

شما گفتید حلال نیست من گفتم حلال حروم رو قانون اداره کار مشخص نمیکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
حرفتونو عوض نکنید لطفاشما گفتید حلال نیست من گفتم حلال حروم رو قانون اداره کار مشخص نمیکنه

بله هنوز هم میگم بر خلاف قوانین میشه حرام،اشتباه هر کلمه ای که شما با اعتقادتتون سنخیت داره جایگزین کنید خودتون 

بله هنوز هم میگم بر خلاف قوانین میشه حرام،اشتباه هر کلمه ای که شما با اعتقادتتون سنخیت داره جایگزین ...

قانون وحی منزل نیست ک حلال حروم رو تعیین کنه

من نمیتونم قانون اداره کارو با قوانین دین یکی بدونم شما اگه میتونی دیگه اون عقیده شخصی خودتونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️