2777
2789
عنوان

آیا این پول حرامه

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 38 پست
خودمم بودم نمی‌دادم ولی اسی میگه وسواس فکری دارم و اذیتم و...

پس تو هم نمی‌دادی  

ببین فک میکنم مردم پررو شدن آخه چرا باید یه نفرو دو بار بکشونن اونجا برا مصاحبه یبارم برا کار  فقط برا یه کار آزمایشی مسخره مگه میخان برا ناسا استخدام کنن آخرشم رنگ نزد همکاری رو ادامه بدیم  فقط هزینه تاکسی و زخمت و تایمم رفت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس تو هم نمی‌دادی ببین فک میکنم مردم پررو شدن آخه چرا باید یه نفرو دو بار بکشونن اونجا برا مصاحبه ی ...

شگردشون همینه هی یه روز یه روز کارشون با ادمای که دنبال کارن رد میکنن حقوقم نمیدن به بهانه آزمایشی.خوب کردی پولتو گرفتی نوش جانت

پولو بهش برگردون اگ تو عذابی ولی بهش بگو پس خیلی زرنگی از همه ی روز کار مجانی گرفتی ب عنوان کمک عکاس ...

برای چی بهش برگردونه؟

این چیه کارفرماها مد کردن کار آزمایشی

بخدا مودبانه همون بیگاریه

چی از این بهتر؟؟ کار بی جیره و مواجب

بد عادت شدن انگار یکی هم اینجوری حقشو میخواد بهشون برمیخوره

کاش ور بیفته این رسم

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

والا نمیدونم مثلا کار در شرکت تا یک ماه آزمایشی هست حالا ای بنده  خدا اکه گفته تستی بیا کار کن رفتی راضی نیست پولی که بهت داده اگع من بودم بر میکردوندم بهش چون برکتی ندارهد

ی روز آزمایشی که دستمزد نداره شما کار درست و بکن خدا خودش در نظر میگیره

کار درست اینه ک از جیبش برای اون کارفرما پول تاکسی بده؟

ب هرحال کار اون روزش رو راه انداخته میتونه حقشو طلب کنه

مگر اینکه کارشو درست انجام نداده باشه

ب هرحال وقت و انرژی گذاشته خدا هم خودش شاهد بوده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
کار درست اینه ک از جیبش برای اون کارفرما پول تاکسی بده؟ب هرحال کار اون روزش رو راه انداخته میتونه حق ...

این قانون ه کاره،الان واسه تست بازیگری برن روزی صد نفر کارگردان باید به همه پول بده چون زحمت کشیدن اومدن؟

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
این قانون ه کاره،الان واسه تست بازیگری برن روزی صد نفر کارگردان باید به همه پول بده چون زحمت کشیدن ا ...

قانون کارم همه جا ب نفع کارفرماست

به هرحال اگه ایشون تونسته حقشو بگیره نوش جونش کار اشتباهی نکرده ک ب خدا ناخوش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
این قانون ه کاره،الان واسه تست بازیگری برن روزی صد نفر کارگردان باید به همه پول بده چون زحمت کشیدن ا ...

تست بازیگری اسمش روشه یه جور مصاحبه کاری محسوب میشه

ایشونم بابت مصاحبه پول نخواسته بابت اون روزی ک عکاسی کرده دستمزد گرفته ک کاملا حلاله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
قانون کارم همه جا ب نفع کارفرماستبه هرحال اگه ایشون تونسته حقشو بگیره نوش جونش کار اشتباهی نکرده ک ب ...

بله درست یا غلط قانون ه،باید دید اگه شما کارفرما هم بودین همین نظر و داشتین یا نه،و حقی که بر خلاف عرف گرفته بشه دیگه حلال نیست البته استاتر بنده خدا خودش هم تردید داشت ب درست و غلط که ایشالا تصمیم درست و میگیره

بله درست یا غلط قانون ه،باید دید اگه شما کارفرما هم بودین همین نظر و داشتین یا نه،و حقی که بر خلاف ع ...

حلال حروم رو شما نمیتونی بر طبق عرف جامعه تعیین کنی عزیزم

قوانین دین رو نمیشه با جامعه تطبیق داد شاید جامعه هزارتا قانون اشتباه داشته باشه ک داره چون ی انسان طراحیش کرده قرار نیس هرچی خلاف اون قوانین بود بگیم حرامه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️
حلال حروم رو شما نمیتونی بر طبق عرف جامعه تعیین کنی عزیزمقوانین دین رو نمیشه با جامعه تطبیق داد شاید ...

اگه کسی رفت سر کار کارفرما حقش و خورد دزدی کنه؟کار درست و غلط و چی تعیین میکنه پس،از نظر کارفرما هم دادن پول به کسی که آزمایشی اومده اشتباهه و راضی نیست شما از دیدگاه اونم میتونی قضاوت کنی یا فقط تو جایگاه کارمند میتونید بایستید و نظر بدین

اگه کسی رفت سر کار کارفرما حقش و خورد دزدی کنه؟کار درست و غلط و چی تعیین میکنه پس،از نظر کارفرما هم ...

من گفتم دزدی کنه؟؟؟؟؟

خب ایشونم راضی نیس رایگان کار کنه تکلیف چیه؟

کجای دین گفته کار بی مزد؟ این همه حدیث داریم ک میگه حق کارگرو قبل خشک شدن عرقش بدید

شما داری میگی چون عرف جامعه اینه پس تو دین هم حرامه ک این کاملا اشتباهه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

یه جلسه یا چند روز آزمایشی میری که ببینین اوکی هستین با هم برای ادامه همکاری یا نه

چه ربطی به دستمزد نگرفتن داره.مگه قراره چون آزمایشی هست رایگان واسش کار کنید

فکرای بیخود نکن.من خودم حساسم سر حلال حروم.ولی این حلاله واقعا

insta :  amiiid619