2777
2789
عنوان

دلم یه دوست تهرانی میخاد

73 بازدید | 10 پست

ترجیحا دهه هفتادی و مجرد مثل خودم..

بیام تهران باهم جاهای دیدنی شو بگردیم

هوم..

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

تهرانی هستم ولی متاهل و دهه شصتی... از کجا میخوای بیای؟ یعنی بیای هتل بمونی؟؟ یا خونه دوستت چتر شی

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تهرانی هستم ولی متاهل و دهه شصتی... از کجا میخوای بیای؟ یعنی بیای هتل بمونی؟؟ یا خونه دوستت چتر شی

خخ نه یروزه بیامو برگردم..

فقط توی تهران گردی تنها نباشم.

از استان کناری

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

فقط آخرش👌

مگه میشه یروزه به کسی اعتماد کرد رفت خونشون تازه چترم شد!

فقط آخرش👌

اخه میخواستم از اول در جریان باشه که ما تهرانیا مهمون نواز نیستیم و حوصله مهمون نداریم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
خخ نه یروزه بیامو برگردم..فقط توی تهران گردی تنها نباشم.از استان کناری

با اکیپ و تور برو.. خوبه

اخه میخواستم از اول در جریان باشه که ما تهرانیا مهمون نواز نیستیم و حوصله مهمون نداریم

خخ مرسی شما از خوبیات بگو 

با اکیپ و تور برو.. خوبه

نه میخام قبلش یه صمیمیتی باشه اونجوری سختمه