2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

113 بازدید | 22 پست

خانواده ی خوبی نداشتم

تو دعوا با نداری بزرگ شدم

حسرت به دل همه چیز موندم مثل یه پیک نیک رفتن ساده 

با تروماهای کودکی بزرگ شدم 

تا دو سال پیش روحیم خوب بود 

بعدش با یه پسری آشنا شدم فقط باهم حرف میزدیم برا آشنایی بیشتر ولی هردوتامون دانشجو بودیم اون پول نداشت منم همینطور و همه چیز بهم خورد

از اون به بعد همه چیز برام غیر قابل تحمل شد به مرور کم حوصله افسرده و عصبی شدم 

تنها آرزویی ک دارم اینه بمیرم تموم شه این کابوسی ک زندگیش کردم همین

نمیشه خودت از این ب بعد زندگیتو بسازی؟

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاسفم که این احساسات رو تجربه می‌کنی و به نظر می‌رسه که خیلی درد و رنج کشیدی. زندگی می‌تونه واقعاً سخت و غیرقابل تحمل بشه، به خصوص وقتی که با مشکلات خانوادگی و تروماهای گذشته دست و پنجه نرم می‌کنی. 

اینکه حس می‌کنی همه چیز به هم ریخته و آرزوی مرگ داری، نشون‌دهنده‌ی اینه که به شدت تحت فشار هستی. مهمه که بدونی که این احساسات موقتی هستند و می‌شه بهبود پیدا کرد. 

صحبت کردن با کسی که بهش اعتماد داری، مثل یک دوست نزدیک یا یک مشاور، می‌تونه خیلی کمک‌کننده باشه. اون‌ها می‌تونند به تو کمک کنند تا احساساتت رو بهتر درک کنی و راه‌های جدیدی برای مقابله با این احساسات پیدا کنی.

یادت باشه که تو تنها نیستی و کمک وجود داره. زندگی می‌تونه تغییر کنه و بهتر بشه، حتی اگر الان اینطور به نظر نرسه. امیدوارم که بتونی به دنبال کمک باشی و به خودت زمان بدی تا بهبود پیدا کنی. تو ارزشمند هستی و زندگی‌ات ارزش جنگیدن داره. اگر نیاز به صحبت بیشتری داری، من اینجا هستم. ❤️

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

منم دانشگاهیم هنوز دارم دنبال دوست میگردم اووو فک کردم حالا چی شده😂❤️

عه چ‌ تفاهمی

شما ارتودنسی کردید؟

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌