2777
2789

عصب کشی معمولی نه گفتن حتما باید دکتر متخصص درمان ریشه انجام بده چون عفونت کرده بچه ها اگه تجربه ای دارین ممنون میشم بگید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من یه بار دندونم شدید عقونت کرده بود هیچ‌دارپیی اثر نمیکرد 

انقد تو نی نی سایت‌ گشتم یکی نوشته بود چای خیلی خیلی غلیظ دم کن دوتا قاشق بزرگ پر چایی بریز یه لیوان آب جوش بزار دم بکشه بریز تو لیوان بعد توش دو قاشق نمک‌یزیز وقتی ولرم شد بریز تو دهنت قرقره کن هی اینور اونورش کن قشنگ‌میبینی عفونت ها میریزن تو ظرفشویی

اینقدر ناراحتم و دلم گرفته که نگو آخه اصلا درد ندارم باورم نمیشه عفونت رسیده به لثه م و خودم خبر ندا ...

عزیزم درمان داره

نگران نباش

یکم درصد موفقیت درمانش نسبت به حالت عادی کمتره اما اکثر موارد جواب میدن به درمان

معمولا هم مریض ها متوجه نمیشن چون دندونی که به این شدت عفونیه دیگه عصب زنده نداره که درد بگیره