2777
2789
عنوان

بچه ها دندونم عفونت کرده گفتن باید عصب کشی ریشه انجام بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 28 پست
عزیزم درمان دارهنگران نباشیکم درصد موفقیت درمانش نسبت به حالت عادی کمتره اما اکثر موارد جواب میدن به ...

نه مشکلم اصلا دردش نیست تحمل میکنم 

راستش میگم نکنه دهنم بوی بد می‌داده این چند ماه و خودم نمی‌دونستم آخه خیلی بدم میاد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه مشکلم اصلا دردش نیست تحمل میکنم راستش میگم نکنه دهنم بوی بد می‌داده این چند ماه و خودم نمی‌دونستم ...

معمولا این مشکل رو ایجاد نمیکنه

مگر اینکه چرک به دهنت تخلیه بشه که در لین صورت متوجه میشدی

همه پوسیدگی ها و عفونت ها که باعث بوی بد نمیشه

معمولا این مشکل رو ایجاد نمیکنهمگر اینکه چرک به دهنت تخلیه بشه که در لین صورت متوجه میشدیهمه پوسیدگی ...

نه اصلا ندیدم تخلیه بشه تو این مدت ولی بازم خیلی خیلی ناراحتم از این موضوع 

برای من بدجوری عفونت و آبسه کرده بود هر ۱۲ ساعت ی پنی سیلین میزدیم دوتا سفکسیم بود فک کنم تو سرم توی ...

علائمش چیه میشه بگی لطفا؟

آخه من تنها نشونه ای که دارم جوش روی لثه ست نه دردی نه چیزی که بفهمم لثه م عفونت کرده 

من انجام دادم جونم دراومد اخرم جواب نداد ۶ تا پنی سیلین زدم و اخر مجبور شدم ایمپلنت کنم

مشکل اینجاس وقتی میدونن حل نمیشه الکی هی میان ومیبرنت عصب کشی پیش این اون بعدم میگه باید بکشی وایمپلنت متاسفانه ذره ایی وجدان ندارن فقط پول کلان میگیرن توچن مرحله 

علائمش چیه میشه بگی لطفا؟آخه من تنها نشونه ای که دارم جوش روی لثه ست نه دردی نه چیزی که بفهمم لثه م ...

برای من خیلی درد میکرد گنده شده بود باد کرده بود سفید با هیچی خوب نمیشد نه مسکن نه میخک باید میکشیدمش الکی هزینه عصب کشی کردم، ی دندون تا اخرش برام ۲۸ تومن دراومد

ببین سر درد نکردتو نبند 

بکش بنداز بیرون بعدشم یه وقت پول گیرت اومد ایمپلنت کن 

فقط خرج الکیه

خدا شاهده به دردش و دردسرش نمی ارزه بعدشم فقط یکی دو سال جواب میده باید بری بکشیش

مشکل اینجاس وقتی میدونن حل نمیشه الکی هی میان ومیبرنت عصب کشی پیش این اون بعدم میگه باید بکشی وایمپل ...

دقیقا چون بعد اینکه عصب کشی جواب نداد دکتره گف منکه گفتم ۵۰/۵۰ خودت خواستی فقط نزدیک ۷ تومن ی عصب کشی بدون روکش کرد

دقیقا چون بعد اینکه عصب کشی جواب نداد دکتره گف منکه گفتم ۵۰/۵۰ خودت خواستی فقط نزدیک ۷ تومن ی عصب کش ...

اون سوگند پزشکی بخوره فرق سرشون ازاول همه چیو میدونن ولی از قصد پول میگیرن اونم زیاد منکه راضئ نیستم امیدوارم نچسبه بهشون پولی که اینجوری بدس میارن

اون سوگند پزشکی بخوره فرق سرشون ازاول همه چیو میدونن ولی از قصد پول میگیرن اونم زیاد منکه راضئ نیستم ...

عزیزم وظیفه دکتر هست که کزینه های درمانی رو توضیح بده که میگن توضیح داده و گفته که پنجاه پنجاه هست

وقتی دندون به این شدت عفونیه احتمال داره به درمان جواب بده یا نده

این کاملا علمی و اصولیه

خیلی از بیمارها دوست دارن اید شانس رو به دندونشون رو بدن و با اگاهی از ریسک شکست درمان انجامش میدن

نمیدونم چرا انقدر گارد گرفتین و درمانگری که درست عمل کرده رو ابنجوری نادرست و دور از انصاف قضاوت میکنید

عزیزم وظیفه دکتر هست که کزینه های درمانی رو توضیح بده که میگن توضیح داده و گفته که پنجاه پنجاه هستوق ...

ان چیز که عیان است چه حاجت به بیان است هممون تو عمرمون هم شنیدیم هم دیدیم دکتر ها پولکی هستن ومریض رو به چشم پول نگاه میکنن حالا شما چرا بهت برخورد نکنه خودت دکتری یا خانوادت 

من از تجربه خودم مادرم همسرم وچن تا از اقوام گفتم

مثلا یک نمونه مادرم رف دندانپزشک که بسیار هم معروف بود مثلا گف باید چن بار بیای تا مشکلت حل بشه بعد پدرم اصرار کرد که حتما بریم یه شهر دیگه که با یکبار رفتن وهزینه ۱۵۰۰کمتر مشکلشون حل شد الان ۲سال میگذره وقتی ادم میبینه چرا نگه اینم قضاوت نبود تجربه بود تازه اینو یاد گرفتن قضاوت نکنین اتفاقا شما قضاوت نکنین وقتی نمیدونین طرف چی کشیده