2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9899 بازدید | 258 پست
بالا سرش ایستادم خون زیادی ازش رفته بود زجه میزدم و کمک میخواستم بریده بریده گفت تو همه زندگی منی اگ ...

شالمو بستم دور کمرش گفت نه غیرتم اجازه نمیده موهات بیرون باشه گفتم تو مهم تری با موهام بازی کرد که چشاش کم کم داشت بسته میشد جیغ زدممم خدا رو صدا زدم که پیرزنی اومد سریع زنگ زد امبولانس اومد و ارشامو گذاشتن داخل و بردن منم همراهشون رفتم  رفتیم داخل دکتر نیم نگاهی انداخت و پوزخندی زد گفت نترس دختر جون نمیمیره

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره خودمم😁

من اونیم که پارسال یه انشای چرت برات فرستادم ولی گفتی خیلی خوبه

امشب قبل اینکه ببینمت رفتم به کاربری قبلیت پیام دادم گفتم فردا امتحان انشا دارم اگه توصیه ای داری بگو بی زحمت😁

کارای خداست من اینجا دیدمت الان از روی بیو شناختم

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

نگاهی به شکمم‌ کردم و گفتم ببخشید که وارد همچین دنیای تاریکی شدی ارشامعلی‌ با خشم از روی صندلی بلندم ...

با نفریت تو چشای میشی رنگش ک حالا از خشم رگه های قرمز داشت و میتونست دل هر دختری و اب کنه ولی برای من هیچ جذابیتی نداشت،زل زدم و گفتم کلی من میخاستم پدر بچم مردی ک عاشقم باشه ن ی متجاوز

حرفم تموم نشده بود ک شوری خون و تو دهنم حس کردم .ارشامعلی سیلی محکمی از سر غیرت بهم زده بود و نفس نفس زنان زل زده بود تو چشای یخیم ک با شورتم هارمونی داشت

گفت حالا ک من متجاوزم پس بزار متجاوز بودن و نشونت بدم دستمو گرفت کشو ب اون اتاق قرمزش و بازم رفتیم حدودا ی چهل دقیقه ای من در حال خدافظی با دنیای دخترونگیم بودم...