2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 9874 بازدید | 258 پست
بچه ها ممنونمشاوره های اینجا عالیه، فقط حق مشاوره بگید واریز کنم😑😑

ممنون

پستی ۵۰۰ هزار تومن

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دستمو‌ محکم گرفت و بلند تر از من داد زد تو مال منی چه بخوای چه نخوای‌ کشیدم به طرف ماشین سعی می‌کرد ...

بدنم به لرزه افتاد هودیشو دراورد تنم کرد گفت کوچولوی من سردشه (نمیدونست از خودش بدم میاد دیگه) مث موش افتاده بودم بغلش و حس ارامش کل وجودمو فرا گرفت اروم شدم ازش معذرت خواستمو خواست بوسم کنه که دوباره اتیش گرفتم و فوران کردم 

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤

تا قبل از اینکه به بلوغ عقلی برسید ازدواج نکنید شوهر شما هنوز به بلوغ عقلی نرسیده وقت ازدواجش نبوده

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

نه ممنون ، من وارد رابطه نشم بهتره، مثل اینکه شخصیت جالبی ندارم.

کاملا آدم مودی و خود درگیری هستی 😐😐😐😐😐😐

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

بچه ها ممنونمشاوره های اینجا عالیه، فقط حق مشاوره بگید واریز کنم😑😑

قابلی نداره قشنگم اینجا ما با  همونی که برا جومونگ لباس اهنی درست میکرد اسمش یادم نی هماهنگ کردیم از اهنیم عشقامون بزنن درد نمیگیره که

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
خب چرا اصلا خرید😂😂😂😂که بعد بگیرهمیخواسته دعوا راه بندازه که دست بزن بودنش لو بره😑😑😑

به نظر خودت داشت شوخی میکرد باهات یا جدی بود رفتارش؟اگر شوخی می کرد که شما هم رفتارتو اصلاح کن اینقدر زود بهت برنخوره ولی اگر جدی بود و قصد اذیت کردن شما رو داشت اگر دوست هستید و قصد ازدواج دارید بقیه رفتارش رو هم در نظر بگیر ببین رفتارش رو می پسندی یا نه 

بدنم به لرزه افتاد هودیشو دراورد تنم کرد گفت کوچولوی من سردشه (نمیدونست از خودش بدم میاد دیگه) مث مو ...

دستم رفت بالا و کوبیدم تو صورتش 

با ناباوری نگاهم کرد 

با عمق نگاهش تنم لرزید 

گفت کل زورت همینه دوباره عصبی شدم و این بار جایی کوبیدم که از عمو تبدیل به عمه بشه 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
شما با آدم عصبی در ارتباط نیستی احتمالا😊😊😊خشونت اینجا عادیهحداقل الان متوجه شدم👌👌👌

وای نگران شدم که یک دختر بچه تیم حرفا رو زده و همه رو سرکار گذاشته الان داری مثل یک خانم بالغ جواب میدی خیالم راحت شد

دستم رفت بالا و کوبیدم تو صورتش با ناباوری نگاهم کرد با عمق نگاهش تنم لرزید گفت کل زورت همینه دوباره ...

میدونستی دارم با خوندن پیامات غش غش میخندم؟🤣 

نینیم تو دلم بالا پایین میشه

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍

عزیز ناراحت نشو

اما خدایی  پست اولت  لوس و خنده دار بود

گفت بده

گفتم نمیومد

دوید دنبالم

دستش از در داد تو 

و ...

کلا خنده دار از بیرون

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .