2777
2789
عنوان

نامزدم دستمو ‌کشید😕ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 10563 بازدید | 258 پست
شما با آدم عصبی در ارتباط نیستی احتمالا😊😊😊خشونت اینجا عادیهحداقل الان متوجه شدم👌👌👌

عزیزم مگه دزد پلیسه اینجوری افتادین دنبال هم یکم فکر کن بزرگ شو بعد ازدواج کن

بیجنبه بازیا چیه

ببین وقتی جواب استارتر تو یه تاپیک میدم تو خودت نخود هرآشی نکن و ریپ نزن رو من فهمیدی؟بخوای فحش بدی بی احترامی کنی یه جوری لت پارت میکنم از اول تا آخرت فحش ناموس میدم یا به پلیس فتا گزارش میدم شوخی ندارم با کسی یا تهدید الکی نمیکنم تا هفت جد آبادت نیارم جلو چشات ولکن نیستم ریپ بزن کاری داشتی بگو ولی خداشاهده بخوای عقده‌ای بازی در بیاری پاره‌ای...(((((((آقای محترم خانوم محترم درخواست قبول نمیکنم)))))))

شما با آدم عصبی در ارتباط نیستی احتمالا😊😊😊خشونت اینجا عادیهحداقل الان متوجه شدم👌👌👌

اعضای اینجا هر روز کتک میخورن از عشقشون  خشونت براشون عادیه 😂😂😂

تو خودت رو نجات بده گلم.   سریع السیر کات کن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح با دل‌درد شدیدی بیدار شدم هر چقدر گشتم ارشامعلی‌ رو پیدا نکرده ناراحت از پله های مارپیچی عمارتم‌ ...

یه کلفتم دارن که تو اینجور مواقع میفرستنش بره خونشون

و آدمی میتواند دوای آدمی باشد🌱🤍
و با گریه از ماشین پیاده شدم افتاد دنبالم داد زد ااهایییی مردم این دختره تموم زندگیه منه من دوسش دار ...

دستمو‌ محکم گرفت و بلند تر از من داد زد تو مال منی  

چه بخوای چه نخوای‌ 

کشیدم به طرف ماشین سعی می‌کردم از دستش در برم 

آروم دم گوشم گفت از دخترای چموش خوشم میاد 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡
عزیزم مگه دزد پلیسه اینجوری افتادین دنبال هم یکم فکر کن بزرگ شو بعد ازدواج کنبیجنبه بازیا چیه

ارتش گوگوریو و بویو میریزن خونشون امشب اون فلان چیزو باید به ملکه برسونن 

پایه تموم دیونهه بازیاتم دلبر🥺❤
نگاه کنه؟😐😑آقا من کاری به جریان ندارماصلا ولش کنینکات کردم🤚🤚🤚🤚🤚🤚مرسی😑😐سینگلم الانممنون

توصیه میکنم یکم راجع به مردا تحقیق کنی

کتاب رازهایی درباره مردان و کتاب زنان زیرک

دوستان ۲۵ سالشه

هر کی میخواست بدونه لایک کنه

ﭼﻮﺏ ﺗﻨﺒﻴﻪ ﺧﺪﺍ ﻧﺎﻣﺮﺋﻴﺴﺖ …ﻧﻪ ﻛﺴﻲ ﻣﻴﻔﻬﻤﺪ ,ﻧﻪ ﺻﺪﺍﻳﻲ ﺩﺍﺭﺩ …ﻳﻚ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻭﻗﺘﻲ ﺍﺯ ﺷﺪﺕ ﺑﻐﺾ ,ﻧﻔﺴﺖ ﻣﻴﮕﻴﺮﺩ …ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ …ﻛﻪ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﺑﺎﻋﺚ ﻭ ﺑﺎﻧﻲ ﻳﻚ ﺑﻐﺾ ﺷﺪﻱﻭﺩﻟﻲ ﺳﻮﺯﺍﻧﺪﻱ …ﺁﻥ ﺯﻣﺎﻥ ﻓﻜﺮ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩﻱ ﺑﻐﺾﭘﺎﭘﻲ ﺍﺕ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺷﺪ …ﻭ ﺷﺒﻲ ﻳﻚ ﺟﺎﻳﻲ …ﻣﻴﻨﺸﻴﻨﺪ ﺳﺮ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﻭ ﺗﻮ ﻫﻢ ﺑﺎﻻﺟﺒﺎﺭ …ﻫﺮ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺻﺪﺑﺎﺭ …ﻣﺤﺾ ﺁﺯﺍﺩﻱ ﺭﺍﻩ ﻧﻔﺴﺖ …ﺑﻐﺾ ﺭﺍ ﻣﻴﺸﻜﻨﻲ …ﺁﺭﻱ , ﺍﻳﻦ ﭼﻮﺏ، ﭼﻮﺏِ ﺧﺪﺍﺳﺖ .
یه کلفتم دارن که تو اینجور مواقع میفرستنش بره خونشون

نه نوه‌ کلفته به دنیا اومده رفته اونو‌ ببینه 

بادیگاردا هم برای راحتی خانم‌ نمیتونن‌ بیان تو عمارت جلوی درن‌ 

گوجه سبز میقولی هستم کاراگاه نی نی سایت 😎😁 یک عدد کیدرامری 😍🧡

من و مامانم اون سری بیرون بودیم این پسرای مدرسه تازه تعطیل شده بودن چند تا از پسر ها یه پسر ریزه میزه رو چسبونده بودن به آشغالی میگفتن آشغالی رو لیز بزن اونم زورش نمیرسید به اونا.

به مامانم گفتم چرا اینا اینجور میکنن گفت اونا دارن شوخی میکنن😐

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️