آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 5734 عنوان اگه همین الان اکست پیام بده چیکار میکنی | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست آرامشی که دارمو با هیچی عوض نمیکنمهر پیامی هم ببینم بلافاصله بلاک میکنم نظرسنجی شما چطور قنددد تو دلم اب میشه اشک شوق میریزم دعانویسم کارش خوب بوده پس به هیچ عنوان جواب نمیدم و بلاااک همچنان شوهرم دست بزن داره و از پله ها پرتم میکنه پایین ثبت نه امیدم چنان نجاتبخش است و نه ناامیدیام چنان مهلک؛من در میانه زجر میکشم و ادامه مییابم.🌱🌚 دیروز | 22:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 5734 میگه تو به من خیانت کردی🫠😂بابا اون ی هفته بعد کات دختر برد بیروننننننننبعد من خیانت کردم؟بعد داره ... این ادم ارزش ندارههمون بهتر بلاک کردی نه امیدم چنان نجاتبخش است و نه ناامیدیام چنان مهلک؛من در میانه زجر میکشم و ادامه مییابم.🌱🌚
چی_دا عضویت: 1403/05/21 تعداد پست: 1687 این ادم ارزش ندارههمون بهتر بلاک کردی دوسال پیش ما کات کردیماصلا حسی بهش نداشتم و ندارم از همون اولم عاشق یکی دیگه بودمالان همون آدمو دارم یک ساله و عاشقشم یبار بهم بی احترامی نکرده ولی این بیشرف زول خیلییییی بی احترامی کزد. وفحش میداد بهم کفر میگفت... خدایا شکرت،ازت میخوام همیشه مراقب عزیزانم باشی سپردمشون به خودت فقط🌸🌸
آوا_دختره_آقا_جعفر مدیر استارتر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 5734 دوسال پیش ما کات کردیماصلا حسی بهش نداشتم و ندارم از همون اولم عاشق یکی دیگه بودمالان همون آدمو دارم ... باهمونی که میخایش ادامه بده خوشبخت شیی 🧡 نه امیدم چنان نجاتبخش است و نه ناامیدیام چنان مهلک؛من در میانه زجر میکشم و ادامه مییابم.🌱🌚