2777
2789
عنوان

چالش نظر مخالف

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 130 پست
البته مغازه خودکشی جزو پنجاه‌تای برتر منه.منظور من بیشتر به کتاب‌های روانشناسی زرد، آثار پائولو کوئی ...

خیلی جالبه نظر ها باهم متفاوت هستن و خیلی هم قابل احترام جالبیش اینجاست من عاشق آثار پائلو کوئیلو هستم چرا دوست ندارید؟

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
موضوع کلی جالب بود اما نویسنده اونقدر ها توانمند نبود

اتفاقا خیلی حرص درار بود موضوعش

سعی میکرد بگه تو اگه راه های دیگه ای انتخاب نیکردی بدبخت میشدی حتی اگه ستاره راک بودی

سعی کرده مثل روانشناسی زرد بگه خوشحال باش با بدبختیت 

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خورش هویجکوکو سبزی خوشم نمیااااد

کوکو سبزی دشمن یه ملته 😂😂❤️

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

اثار پائولو کوئلیو قابل احترامن واقعا!!!!!!!!

زیادی شعارگونه‌ست. تعلیق و پیچش‌های آنچنانی هم نداره.

اگه در قرن هجدهم زندگی می‌کرد آثارش شاهکار محسوب میشد ولی برای قرن بیستم یه خرده از دوران خودش عقب مونده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

گیم آو ترونز همچین هم شاهکار نبود.بریکینگ بد سریال حوصله سربریه.هیچ کدوم از کتاب‌هایی که پرطرفدار می ...

گات آخراش داغون شد

موی بلند و خواننده های ایرانی رو موافقم 🤝

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

زیادی شعارگونه‌ست. تعلیق و پیچش‌های آنچنانی هم نداره.اگه در قرن هجدهم زندگی می‌کرد آثارش شاهکار محسو ...

کاری به کتابهای دیگش ندارم ولی راستش خود کیمیاگرو مثال میزنم چون تقریبا همه دوسش داشتن و جز شاهکارها بود،،،واقعا زیبا بود پر از معنا پر از تلنگر!

کوکو سبزی دشمن یه ملته 😂😂❤️

آهاااا منظورم کوکو سیب‌زمینی بود کوکو سبزی دوست دارم.

به خدا عشق به رسوا شدنش می ارزد و به مجنون و به لیلا شدنش می ارزد دفتر قلب مرا وا کن و نامی بنویس سند عشق، به امضا شدنش می ارزد گر چه من تجربه ای از نرسیدن هایم کوشش رود به دریا شدنش می ارزد کیستم؟ باز همان آتش سردی که هنوز حتم دارد که به اِحیا شدنش می ارزدبا دو دستِ تو فرو ریختنِ دم به دمم به همان لحظه برپا شدنش می ارزد دل من در سبدی، عشق به نیل تو سپرد نگهش دار، به موسی شدنش می ارزد سالها  گر چه که در پیله بمانَد غزلم صبرِ این کرم به زیبا شدنش می ارزد🥰🥰

و حتی اگه سانسورش کنی فقط تیتراژ پایانی میمونه🧘

😂😂😂😭😭❤️

راستش گیم اف ترنز احساس میکردم با روحو روانم بازی میکنه کلا،فکر نمیکردم ژانرش رو دوس داشته باشم ولی ...

موضوع این فیلمی که معرفی کردین چیه عزیزم؟

سال ها به دنبال کسی خواهی گشت تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹

همیشه احساس میکردم‌اونقد مردم ب امییر توجه میکنن که رهام تنهاست بخاطر همین من میشدم طرفدار رهام😂😂� ...

یادش بخیر اسم دوست پسر همکلاسیم رهام بود

نمیدونم به کجا رسید 😂😂😂

入学試験を待っています

اتفاقا خیلی حرص درار بود موضوعشسعی میکرد بگه تو اگه راه های دیگه ای انتخاب نیکردی بدبخت میشدی حتی اگ ...

اوهوم ولی اگه واقعا شانس زندگی دوباره ای تو دنیای موازی باشه خیلی زیباست🫠🫠🫠

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤

بعضی روانشناساوروانکاواروانین خودشون یه دورمیخوان روانکاوی وروانشناسی بشن

عاشق اینم دوست پسرداشته باشم وعشقوحال کنم  اماهمیشه جلوی خودموگرفتموخواهم گرفت

بعضی خانمهای حامله الکی ادادرمیارن

ازصدای کلفت خانمهاخوشم میاد

ازبیبی فیسی بدم میاد

موهام بشدت وزه ونازک وتوخالی اماازش بدم نمیاد

صورتم جوش داره ولی ازش بدم نمیاد

عاشق کشیدن سیگارم اماحتی یه نخم نمیکشم

عاشق گوشت وماهیم ودوست دارم توسه وعده ی غذاییم گوشت باشه

آدم کله خری هستم وبایدمحتاطانه رفتارکنم

آدم خیلی حریصوپول دوستی هستم واماالکی میگم نه نه پیف پیف بومیده

فعلاهمینابه ذهنم اومد

از سریال گیم اف ترونز هم عاشق سانسا و جیمی بودم بر خلاف بقیه

و اسکوییدگیم هم اقای نقابدار رو کراش زدم روش

ایح ایح

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°

کاری به کتابهای دیگش ندارم ولی راستش خود کیمیاگرو مثال میزنم چون تقریبا همه دوسش داشتن و جز شاهکارها ...

اتقاقا همون از همه زردتر بود به نظر من.

حتی نمیشه گفت اثر خودش بود. مولوی دقیقا یک داستان همین شکلی داره. فقط شخصیت اصلی به جای اسپانیا توی بغداد زندگی می‌کرد. یعنی کوییلو اگه از مولوی هم الهام نگرفته باشه از یه جای دیگه گرفته که منبع الهام مولوی بوده.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻 جان من است او♥️⁩مولانا♥️⁩حامی طبیعت🌱🌍صدای دن رینولدز ریتم ضربان زندگیه🐉I am a Firebreather🔥فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻