2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون عمل لوزه داشتن🥺

112 بازدید | 22 پست

عملش چجوریه برا یه بچه پنج ساله؟لوزه سومش گفته عمل داره

من خودم شاغلم وسط هفته نوبت عمل داده دکترش یه روز مرخصی گرفتم بعدش هم مامانم نگه ش میداره..وقتی مرخص میشه چجوریه شرایطش درد داره؟؟

من ۱۲ سااگی عمل کردم

۱ هفته استراحت بودم

فقط گلوم درد داشت دیگه هیچی

عملش بیهوشم کرد ۲۰ دقیقه طول کشید به هوش اومدم دماغم خونی بود

درد و اینام نداشتم

نظرت تا وقتی محترمه ک محترمانه بیان کنی❤️از تاپیکا ایراد نگیر چون متعلق ب ی نفر نیست✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب درد ک داره اولش

حتی شنیدم خونم میاد از دهنش

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

من که چند تا دکتر بردم‌گفتن تا میشه عمل نکن بچه که بزرگتر بشه خوب میشع لوزه بودنش بهتره یه سد دفاعیه برا بدن ،ولی در کل عمل خیلی سختی نیست 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

درد که داره. باید صبوری کنید و درکش کنید. تا میتونید ارومش کنید گریه نکنه که رو صداش اثر مذاکره. بستنی هم زیاد بخوره تا گلوش آروم بگیره. تابستون چرا عملش نکردین؟ هوا سرده مراقبت بیشتری میخواد 

من خواهرم داشت۶سالش بود درد نداره ولی یه چیزی میخواد بخوره دردش میاد ممکنه بی اشتها بشه یکم ولی خوب بهش برسی اشتهاش بر میگرده دوباره و اینکه دکتر می‌گفت بستنی بخوره با اینکه خیلی دوست داشت چون دردش میومد نمیخورد

داداشمم بچه بود عمل کرد ولی اشتهاش یهو باز شد و خیلی خوب شده بود غذاش ولی هردوتا سریع سرما میخورن با اینکه هیلی سال گذشته نمیدونم بخاطر عمل لوزس یا کلا سیستم ایمنیشون ضعیفه

خیلی خطرناکه میگن اگر انجام ندی عواقب بدی داره

اگر عمل نکنه فک تغییر شکل میده. و همیشه مایع پشت لوزه جمع میشه. پسر من همیشه مریض بود . بعد از عمل راحت شد . خیلی کمتر سرما میخوره و گلودرد نمیشه