2777
2789
عنوان

کیا بچه هاشون عمل لوزه داشتن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 22 پست
نه نمیاد

چرا یکی از فامیلامون جدیدن عمل کرده

میگفت بعد عمل 

و یک هفته بعدش بالش بچه خونی شده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا یکی از فامیلامون جدیدن عمل کردهمیگفت بعد عمل و یک هفته بعدش بالش بچه خونی شده

ای وای. اون باید بستری میشد. من بهم گفت حتی اگه خیلی کم هم داری باید یه شب بستری بشی تنها کسی که اون شب بستری موند من بودم بچه ها اصلا خون نداشتن 

اگر عمل نکنه فک تغییر شکل میده. و همیشه مایع پشت لوزه جمع میشه. پسر من همیشه مریض بود . بعد از عمل ر ...

وقتی تازه از اتاق عمل میان بیرون چحوریه شرایطش؟؟میشه بهم بگید🤕

ای وای. اون باید بستری میشد. من بهم گفت حتی اگه خیلی کم هم داری باید یه شب بستری بشی تنها کسی که اون ...

نمیدونم فعلا خوب شده

آقا نیستم هی نگین مردی  😐     والا کاش فرهادمجیدی بودم 🥺💙یه اس اسی خستهِــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم دیگه عادت کردم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂                                     

بی تاب و گریه می‌کنه . استفراغ می‌کنه یه عالمه خون هایی که حین عمل تو معده ش رفته بالا میاره. البته بعضیا تو ریکاوری موقع بیهوشی بالا میارن. نیم ساعت اول چون هنوز گیجه ممکنه بد اخلاقی کنه . بعدش کم کم که به هوش اومد حرف گوش کن تر میشه بستنی مورد علاقشو واسش بخرید بدون آجیل و مخلفات . تا روز اول درد داره که شیاف میدن رفته رفته خوب میشه. یه هفته ای دردش کاملا خوب میشه اما ته گلوش سفید میشه که نگران نشین طبیعیه. . غذا هم که فقط سوپ رقیق  . بستنی هم هر چه بیشتر بخوره زودتر خوب میشه دردش هم کم میشه. 

البته اینم بگم بچه ها خیلی متفاوتن . یکی میبینی بیمارستان رو سرش میزاره یکی هم یه کم نق میزنم. عمل هم کلا سی چهل دقیقه بیشتر نمیشه