2777
2789

بحث ازدواج شد مادرم گفت باید ازدواج کنی یک پنج شیش سال دیگه منم گفتم نمیخوام ازدواج کنم گفت یعنی چی میخوای تا عمر داری بشینی ور دل ما؟ پیر دختر میشی من گفتم خونه مجردی میگیرم یجور بد نگاه کرد که نگو انگار مثلا میخوام چیکار بکنم بخدا دلم میخواد خونه مجردی بگیرم از سرکار اومدم بگیرم بخوابم یجای ساکت بدور از جنگ و دعوای خانواده  من نه اعصابی برام مونده نه روانی از عالم و آدم من ضربه خوردم حتی از خانوادم  (نمیخوام بازش کنم) بی حس کاملم زخمام خوبم بشه به هیشکی اعتماد ندارم بعد برم ازدواج کنم؟ دوست دارم تا زمانی که میمیرم تا توان دارم سینگل بمونم چون نه انرژی خودمو دارم نه انرژی دارم به کس دیگه برسم هیچوقتم نظرم عوض نشده و نخواهد شد برعکس هروقت به ادما نزدیک شدم اسیب دیدم همیشه تو تنهایی خوشحال بودم

از دل برود هرآنکه از دیده برفت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم الان فعلا نظرم همینهولی میترسم از تا اخر عمر مجرد موندنخانوادمم فعلا چیزی نمیگن بعدا هم فکر نکنم ...

مجرد بودن ترسناک نیست  ولی فکر کن با یک امضا داری تموم داشتن ارامش اعصابتو روش خط میزنی ازدواج لاتاریه شاید توش برنده شی شایدم نشی

مادرتون هم الان نگفت که ازدواج کنید تا پنج شش سال دیگه بزرگتر میشید و خودتون دلتون میخواد که ازدواج کنید معلومه هنوز آمادگی ازدواج رو ندارید

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
مجرد بودن ترسناک نیست ولی فکر کن با یک امضا داری تموم داشتن ارامش اعصابتو روش خط میزنی ازدواج لاتار ...

برا من الان هم ازدواج کردن ترسناکه هم تا اخر عمر مجرد موندن

نمیدونم باید چیکار کنم

خدا کمکم کنه شاغل شم یکم فکرم ازاد میشه تصمیم درست میگیرم

دوس دارم حداقل ۴ ۵ سال بعد ازدواج کنم اونم با ادم مناسب نه هر کسی

مادرتون هم الان نگفت که ازدواج کنید تا پنج شش سال دیگه بزرگتر میشید و خودتون دلتون میخواد که ازدواج ...

بخدا از هرکی پرسیدم گفته غلط کردم ازدواج کردم من ملا دوست دارم خودم رو پای خودم وایسم دوست ندارم کسی بیاد تو زندگیم حتی یک رفیق

برا من الان هم ازدواج کردن ترسناکه هم تا اخر عمر مجرد موندننمیدونم باید چیکار کنمخدا کمکم کنه شاغل ش ...

بنظرم اول به اهدافتون برسین بعد ازدواج کنین

بخدا از هرکی پرسیدم گفته غلط کردم ازدواج کردم من ملا دوست دارم خودم رو پای خودم وایسم دوست ندارم کسی ...

یعنی اطرافیانتون یا آشناهاتون زندگی بدی دارن؟ تو فامیل آدم خوشبخت ندارین که با دیدنشون  به آینده و ازدواج امیدوار باشید؟

نه

چه بد پس فکر میکنم دوستها تون رو باید عوض کنید و رفت وآمدتون هم با فامیلها و آشناهتون کم کنید شاید هم محله ی خوبی ندارید

چی بگم برخلاف شما اطرافیان من خیلی زندگی خوبی دارن  نه اینکه پولدار باشنا نه 

همدیگرو دوست دارن  و یه زندگی آروم و بی حاشیه دارن