2777
2789
عنوان

به خواستگار پزشک جواب رد دادم فقط ببینید چی نوشته

| مشاهده متن کامل بحث + 770 بازدید | 40 پست
مغروریت نشون دهنده‌ی اینه که مدرکه دکتریش رو هم با پوله باباش گرفته... و اینکه خدا به تو زیبایی داده ...

خیلی بد ناراحت شدم مثلا چندین بار گفت چند تا سرویس طلای سنگین خریدم تو صندوق خانوادگیمونه ، بعد از ازدواجم مواقع عروسی و جشن برات میارمش بندازی بعد دوباره تو صندوق میذاریمش 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی بد ناراحت شدم مثلا چندین بار گفت چند تا سرویس طلای سنگین خریدم تو صندوق خانوادگیمونه ، بعد از ا ...

زرشک ... از گدا خو بدتره الان خانواده‌های متوسط هم سرویس طلا رو میرن میخرن واسه عروسشون بعدم اسمشو نمیارن... بعد این میخواد پس بگیره ببره بزاره گاوصندوق... عجب آدمه ضایعی بوده

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
فقط دکترها از کلمه مغروریت استفاده میکنن🤣🤣

😂😂😂😂

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
خیلی بد ناراحت شدم مثلا چندین بار گفت چند تا سرویس طلای سنگین خریدم تو صندوق خانوادگیمونه ، بعد از ا ...

به این آدما میگن تازه به دوران رسیده اصلا محلش نذار چه جونوری بوده این دیگه.....باز خداروشکر خودت ردش کردی بعدا چه دردسرایی که برات درست نمیکرد... امثاله اینو روزگار آدم میکنه این باید بره به پسته یکی هزار پله بدتر از خودش بیوفته... خواسته با چهارتا تیپو چارتا دک و پز اومدن تو رو ساده بدست بیاره... خوب میشناسم این گشنه گداهای تازه به دوران رسیده رو...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
اصولا پزشک با پزشک ازدواج میکنه ، تعجبه

دقیقا منم همینو فک میکنم به خودشم گفتم 

مخصوصا منطقه ای که هست 

گفت تو بیمارستان یسری چیزا دیدمه افتضاحه ...بعد منو تو شهرستان انتخاب کرده😑

دقیقا یکی از دوستام با همچین شرایطی داشت. البته اون باهاش ازدواج کرده بود. خودش از خانواده متوسط و لیسانس زیست و زیبا. پسره از خانواده متمول و متخصص قلب. دقیقا پسره هم از همین اداها داشت. دوستم میگفت با هزار نفر توی همون بیمارستانی که کار میکرده بهش خیانت کرده بود. کلی تحقیر میکرد دوستم رو. چند وقت پیش جدا شدن و میگفت تازه خودم رو پیدا کردم و به آرامش رسیدم. شما خیلی خوش شانس بودی که همین دوران آشنایی متوجه شدی و ردش کردی. اون پسر هم خیلی سوخته که زنگ زده و قطع کرده ولی باز پیام هم داده. اصلا خودت رو ناراحت نکن.