2777
2789
عنوان

به خواستگار پزشک جواب رد دادم فقط ببینید چی نوشته

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 40 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زنگ زد بهم گفت تو از اولشم در حد و اندازه ی من نبودی نه موقعیت مالی داری نه ادم خاصی هست بخاطر زیبای ...

بهش میگفتی درست گفتی در حدو اندازه ات نیستم چون بی شعوری بی شخصیتی کل هیکلت پر کرده و منم واقعا از این اپشن تو خالیم 

تحصیلات خودت چیه؟

ماشینت چیه؟

پیامشم بزارررررر

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
زنگ زد بهم گفت تو از اولشم در حد و اندازه ی من نبودی نه موقعیت مالی داری نه ادم خاصی هست بخاطر زیبای ...

مغروریت نشون دهنده‌ی اینه که مدرکه دکتریش رو هم با پوله باباش گرفته... و اینکه خدا به تو زیبایی داده ولی متاسفانه قول میدم که به اون بصیرت ، درک و شعور رو نداده... و بازم میگم علاوه بر زیبایی خدا به تو عقل شعور وقار متانت و خانواده‌ای داده که درونش به این خوبی رشد کردی که ملاکت در ازدواج ثروت نیست بلکه انسان بودنه طرفه مقابلته... خدا آدم‌های مثله تو رو توی جامعه بیشتر کنه که این قطعا باعث میشه در آینده خانواده‌های با فرهنگ تشکیل داده بشه و بچه‌های خیلی خوب با آینده‌ی روشن وارده جامعه بشن

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..