2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

1294 بازدید | 119 پست

من از بچگی مث سگ عاشقتم ترسو بزدل احمق 

پیش عزیزترین کسش گفته چشم درشته حیف بود واسه من مادرم یا دیونش میکرد یا میفرستادش اون دنیا پیش بابام اون خیلی پاکه لیاقتش یکی مث خودشع 

گوزو ترسووو بز دل این تصمیمو تو نباید میگرفتی من باید میگرفتم خیلی خودخواه و عوضیییی 

ازت خودم متنفرم ک هنوز ک هنوزه عاشقتم 

من حاضر بودم اتیش جهنمم بخاطرت تحمل کنم اون ک ننت بود دیگع 

یکی ی چیزی بگه الان چند هفتست ک حالم بده این حرفا تو سرم تکرار میشه ک چرا جای من تصمیم گرفت 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

گوزوووو🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جای دیگه سرش گرم نشده؟

هیچکس تابا نفر جدید اشنا نشه با قبلی سرد نمیشه و تموم کنه

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

چی شد دقیقا

کسی ک عاشقشم اون حرفارو گفته 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

تموم شد ؟

اره دیگه همین بود