2777
2789
عنوان

گوزوووو💔💔💔💔💔💔💔💔🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1291 بازدید | 119 پست
سلام عزیزم خوبی؟

قربونت خوبم تو خوبی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عرضه نداره عسلم

بزدله ترسوعه خاک برسره 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

وا این چه طرز حرف زدنه

بعضیا حقشونه اینجوری باشون صحبت کنی

فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.متاهل و متعهد😍 آقایون درخواست دوستی ندید.اهلش نیستم.ولی اگر درمورد موضوع دیگ ای بود درخدمتم .

فدات شم 💚

❤️🌹

وقتی نه نه اش با اعصابت بازی می کرد روانیت‌ می کرد دیگه عشق و عاشقی اون که هیچ خودتم یادت می‌رفت خود ...

اره مادرشو میشناسم بشدت بداخلاقه مادر فولاد زرست میدونم همه ی حرفاش درسته ولی کاش این تصمیمو به عهده ی خودم میذاشت(: 

سلام من چشم درشتم میشه منو ی صلوات مهمون کنی ک خوشبخت بشم؟ 😁😍اجرتون با خود خدااااااا عاشق تک تکتونم ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡        زندگی گاهی جوری زمینت میزنه ک میگی اینبار ته راه خودتو خلاص کن راحت شی اما بعدش ی معجزه ی بزرگ نشون میده من منتظر اون معجزه ی بزرگم:) ♡

😐از تو بعید بود

ببخشید 🥺🥺🥺🙊 خب چرا حالت بده ؟ عزیزم ببین اون آقا حتما در خودش نمی‌دید ک بتونه مقابل خانوادش وایسته و ازت دفاع کنه میدونم الان حال روحیت خرابه کاملااااا حق داری اما وقتی نمیشه رهاش کن زندگی بدون اون هم ادامه داره 

مطمعن باش ننشو بهونه کرده آدم کسیو که دوس داره هیچ وق ول نمیکنه

میدونی از ی طرفم راست میگه مادرش خیلی بدجنسو بداخلاقه 

اما چرا انقدر ترسوعه میتونست تو رو ننش وایسته 

ولی شک نکن هررررگز شک نکن اینو با قاطعیت بهت میگم تجربه ثابت کرده پسرا کات میکنن بعد چن وقت دوراشونو ...

1سالو خورده ایه ک رفته (: من هنوز شبا با اشک میخوابم من خیلی معصومانع میخواستمش 

وا این چه طرز حرف زدنه

ان شاءالله. هیچوقت تجربش نکنی 

ولی من سرش خیلی اذیت شدم خسته شدک دلم میخواد یقشو بگیرم انقدر بزنمش خون بالا بیاره 

سی ک دوسش، دارم گفته اون حیفه واسم اگه باهاش ازدواج کنم ننم دیونش میکنه

راس گفته .

میدونی چرا ،چون خودش لیاقت  و شجاعت محبت کردن بهتو نداشته .

من یه موقعی مث تو فک میکردم .

الان اون یه زندگی داره و میبینم راس گفت بد بخ کرده زنشو😂

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊