2777
2789

رفیقم ۲۵ سالشه

نامزدش ۱۷ 

خونه پدریش ۴۵ متری و اوضاع مالیشون ضعیف و پدر هم کارگر 

اما اوضاع رفیقم بد نیست 

از نظر مالی خوب دختره رو ساپورت میکنه ولی یکم محبت کردنش و رفت و آمدش کمه با فامیل 

بیشتر درگیر کاره ولی واقعا دختره رو دوس داره

ولی حس میکنم دختره داره اذیتش میکنه 

بردش بازار کلی لباس و کفش و خرت و پرت خرید واسش یه نمونه 

اما دختره زبون تشکر نداشت اصلا حتی یه مرسی ساده !!!!!!

ازدواجشون سنتی و دختر خانوم از نظر زیبایی خوبه و رفیقم میگه بابت تعریف های زیادی که ازش شنیده که سختی کشیده س و قدر زندگی رو میدونه و این داستانا و همچنین بخاطر زیبایی نسبیش گرفتمش

اما هرچی محبت میکنه بیفایده س

دوست من هم از نظر تیپ و قیافه واقعا خوش تیپه 

نمیدونم دختره فازش چیه

گمون کنم اقتضای سنشه 

۱۷ ساله یکم هنوز تو فاز بچه و خاله بازیه بنظرم

بنظرتون میشه تو خونه ۴۵متری مراسم شب یلدایی گرفت ؟

رفیقم بهش گفته بیا دو نفری با من و نامزدم یه اکیپ ۴نفره بریم یه کافه یا آتلیه هدیه ت رو بگیر عکس هم میگیریم

اما خانوم خانوما میگه نه 

حتما باید دخترخاله هام هم باشن و مراسم تو خونه باشه !!!!!!

حالا هم از شب چله تا الان با هم قهرن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب به جای قیافه و سختی کشیدن باید میدید بلوغ فکری رسیده یا نه

منم دختر سختی کشیده ای میشناسم که از وقتی ازدواج کرده پسره بی چاره شده همش آرایشگاه هر فصل دو سه دست کامل لباس میخره و هر هفته پنجشنبه ها باید کافه باشه! دختر خانوم خونه‌ی پدرش کافه ندیده بود اطراف شهر میشستن تو خونه‌ی ۶۰ متری اجاره ای 

متراژ خونه چه ربطی به جشن داره؟ عروس ماهم وضع مالی پدرش بده همون ۴۵مترم ندارن ۲۵۰ میلیون هزینه ی یلداش شد طلا و لباس و خوردنی ،شاید دوست شما فک میکنه چون طرفش ضعیفه لیاقت هزینه کردن رو نداره

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂