2777
2789

من ک شوهرم سنتی ازدواج کردیم پسر داییمه

دعوا زیاد داشتیم ولی این اواخر دیگه کار  به فحاشی رسید 

الان پشیمونم تو دعوا خیلی حرفا زدم مث اینکه من تورو نمیخوام لعنت به فامیلای که تورو لقمه گرفتن برام 

یا اونم  مشابه همین حرف رو میزد و کلی فحش و فحش کاری 

الان حس میکنم دیگه حرمتی بینمون نمونده 

جفتمون تقریبا ۳۰ سالمونه 

و متاسفانه کم صبر 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرا درست نمیشه!!

فکر میکنی اینهمه زن و شوهر که دارن زندگی میکنن تا حالا بهم بی احترامی نکردن؟!

اتفاقا اگر تلاش کنید میشه

بعد سالای اول ازدواج دعوا و درگیری زیاد پیش میاد

کم کم رو روال میفتید

چرا درست نمیشه!!فکر میکنی اینهمه زن و شوهر که دارن زندگی میکنن تا حالا بهم بی احترامی نکردن؟!اتفاقا ...

اره ولی حس میکنم حرمتی بینمون نمونده 

لایک نکن جان دل من ....................من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع موقع پا الکلیدا

ترمیمش سخته نباید گذاشت به این نقطه برسه

چون یکبار که اتفاق بیوفته دفعه بعدی مطمئنا حرفای ناجور تری زده میشه

یه قانونی رو بزارین که موقعه عصبانیت برای یه مدت کوتاه تنها باشین و وقتی آروم شدین درباره علت صحبت کنین

هرکدوم اقدامی کردین که اون یکی رو ناراحت کرد لفظی رفتاری باید پنج تا کار انجام بده که باعث خوشحالی باشه و از دلش دربیاد حال می‌تونه قدم زدن فیلم دیدن سینما رفتن شام مهمون کردن و گل و هدیه باشه 

۱. آرامش۲.محبت .۳.درک کردن ۴.غر نزدن الکی ۵. گیر ندادن بیخودی .۶ منع استفاده از کلمات سرد و منفی مثل فحاشی مثل مقایسه کردن مثل تحقیر کردن و... ۷. احترام به خودش و خانواده ش

اگر توی مسئله ای مشکل داشتید در وقت و زمان و مکان مناسب و در آرامش حرف بزنید با رعایت نکات بالا 

اره ولی حس میکنم حرمتی بینمون نمونده

این حرمت رو نمیدونم کی باب کرده!

شما تو خانواده کلی بی حرمتی پیش نیومده براتون؟

دیگه زن و شوهر که بدتر

حالا فکر کن جدا شی این اتفاقا با کسای دیگه نمیفته؟!

شما فکر کنم مجردی!

بله و دیدم زوج هایی که حرمت شکستن و دعوای بعدی دوباره همون حرفا ولو یه درجه بدترش بهم گفتن.یسری حرف ها و بی احترامی ها وقتی انجام شد قبحش میریزه ومتاسفانه بازم تکرار میشه

هپین که به این مرحله از درک رسیدید نشون دهنده اینه که میتونید درستش کنید.یه مقدار کار سختیه ولی کاملاً شدنی.هرکاری که فکر میکنید باعث بی حرمتی شده بود از الان به بعد بر عکسشو انجام بدید.اینکار نیاز به صبر و حوصله زیادی داره اما به نتیجه میرسید.امیدوارم موفق باشید.بنده آقا هستم

آقا هستم....چه بزرگ آفتی ست،،غمین بودن و نتوان گریستن
۱. آرامش۲.محبت .۳.درک کردن ۴.غر نزدن الکی ۵. گیر ندادن بیخودی .۶ منع استفاده از کلمات سرد و منفی مثل ...

یه مسئله ای هست

تو حالت عادی میدونن که اینا باید رعایت بشه ولی تو عصبانیت منطق فلج میشه و احساسات و خشم تشدید پیدا می‌کنه

برای کنترل اون احساس نیاز به زمان هست که فروکش بشه

که البته متقابل باید باشه یه طرفه نمیشه

بله و دیدم زوج هایی که حرمت شکستن و دعوای بعدی دوباره همون حرفا ولو یه درجه بدترش بهم گفتن.یسری حرف ...

دیدین و بارها هم اتفاق میفته 

ولی کم کم یاد میگیرن کمتر و کمرنگ تر کنن

ولی قطع نمیشه و بین همه ی آدما هم پیش میاد