2777
2789

امشب ساعت هشت /نه بیرون بودم سر این دعوامون شد گفت تو ول میچرخی میریم واحد بالایی ننم زندگی میکنیم تا اینجوری تا دیروقت نتونی بری بیرون!(البته از وقتی باباش مرده یک‌ماهه میگه برمیگردیم اونجا)

من که صدبار بهش گفتم نمیرم ولی انگار رو این قضیه جدی نیست .اون واحد خالی مادرشو انباری کردن شوهرم تمام وسیله هاش و دستگاههایی که گذاشتن رو داره ارزون رد می‌کنه که خالی بشه اونجا .به صاحبخانه هم گفته تا بهش وقت بده .منم می‌خوام بشینم سر جام نه وسیله جمع میکنم نه اون قار موش آشغالدونی ننشو جمع میکنم اگر میخواد. بره خودش بره من باز اشتباه نمیکنم برگردم اونجا تا باز تحقیرم کنن مجبور شم برم .

شوهرمم یه آدم بچه ننه رفیق بازه شوهر خوبی نیست که بخوام بخاطرش ازخودگذشتگی کنم همین دیشبم معلوم نبود تا یک شب کجا بود گوشیم جواب نمی‌داد آخرشم مست اومد خونه..قبلا بهم گفت نیای جدامیشیم ولی می‌دونم زرمفت میزنه کلا زورش بهم نمی‌رسه تهدید می‌کنه.

نظرتون رو بگید فکری که کردم درسته ؟ 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید