مادرم ۵روزه فوت شده خیلی ناراحتم ۳ماهه خیلی مریض بود این یک هفته آخر گفت نزارین ببرنم توی آی سی یو ولی روزی که اومدن ببرنش ما گفتیم نمیزاریم گوش ندادن بردنش اونجا تموم کرد دارم دق میکنم حالم خیلی داغونه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا رحمتش کنه عزیزم داغش هیچ وقت سرد نمیشه همیشه یه جای خالی یه حسرت توی قلبت هست منم دوماهه پدرم رو ...
ممنونم عزیزم خدا پدر عزیزت رو رحمت کنه به خدا منم میگم ۳ماهه دارم دعا میکنم نذرو نیاز میکنم هیچ جوابی نگرفتم یه جوری سر شدم از همه چی از خودم از زندگی خسته م
میدونی مادر و داغش مثل داغ هیچکس نیست دارم خفه میشم دارم دق میکنم هر لحظه میبینمش هر دقیقه احساس میکنم یه جای خونه نشسته ولی توی واقعیت ندارمش و چقدرررر بدبختم که بی مادر شدم