2777
2789

از اجتماع خوشش نمیاد و درکی از رفتار آدما نداره و آداب و معاشرتش هم کم. اما مجبور برای امور ضروری زندگیش وارد جامعه بشه هر چند متنفر باشه.. آینده‌ای که در نظر داره یه زندگی که با ارتباطت کم و یه شغل خانگی، ولی برای یه آدم این به ضررش تموم میشه. نظرتون چیه؟؟ 

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!

باید درس بخونه هرجوری ک شده

کمتر کسایی هستن ک درس رو دوست دارن ولی یکم دورت رو نگاه کنی میبینی افراد تحصیل کرده خیلی موفق ترن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بره رشته کامپیوتر بخونه میشه بالاخره یه کار پیدا کرد که از راهه دور انجام بده یا اینکه ادمینی یاد بگیره بشه ادمین پیج آنلاین شاپ بزاره 

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
باید درس بخونه هرجوری ک شدهکمتر کسایی هستن ک درس رو دوست دارن ولی یکم دورت رو نگاه کنی میبینی افراد ...

درسته، دور برم یا کارمندن یا شغل آزاد، اینکه کارمند بشم و یکی بهم دستور بده شاید قابل تحمل باشه اما با دعوا رئیس و کارمندی اصلا نمیتونم کنار بیام چند مورد که کارمند بودن نظرم راجب کارمندی عوض کردن

همچین کسی سخته بخواد شغل درامد داری داشته باشه چون اغلب شغل هایی که درس نمیخواد تو اجتماع هستن مثل لاین آرایشگری یا فروشندگی حتی آنلاین شاپ هم حوصله سروکله زدن با مشتری رو میخواد

درسته، دور برم یا کارمندن یا شغل آزاد، اینکه کارمند بشم و یکی بهم دستور بده شاید قابل تحمل باشه اما ...

چرا بری کارمند شی برو ی شغلی ک کار خودتو داشته باشی

همشون ک به کارمندی ختم نمیشن

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️
همچین کسی سخته بخواد شغل درامد داری داشته باشه چون اغلب شغل هایی که درس نمیخواد تو اجتماع هستن مثل ل ...

دقیقا هر جور دارم فکر میکنم، به ضررم تموم میشه.. شانس قشنگ من هر چی آدم دور و برم میاد قشنگ حالم از هر چی آدم بهم میزنه 

چرا بری کارمند شی برو ی شغلی ک کار خودتو داشته باشیهمشون ک به کارمندی ختم نمیشن

کلا تو اطراف ما اینطور حکم که درس خوندی اول معلمی، دوم کارمند یه جا باید بشی چون اینجوری بهتر. خانواده ما زیاد به بعضی مسائل که شاید برای دیگران کوچک باشه فکر میکنن و این باعث دور شدن ما از اجتماع و یادگیری بعضی موضوعات میشه