2777
2789

شخص آقا بالای ۴۰ سال و متاهل باشه از طرف شوهرت هم یکی باید معرفی بشه یه جلسه یه  جا میشینن مثلا اگه وکیل دارید دفتر وکیل و از طرف شما صحبت میکنن یا سازش میکنن و شما برمیگردید سر خونه یا نه توافقی صورت نمی گیره صورت جلسه میکنن و به دادگاه میدن رو پرونده بزاره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کدومتون یه نفر معرفی میکنین برا صلح سازش ک پا در میونی کنه واستون برید باهم زندگی کنی هر نظری ک داشتید رو میان ب دادگاه اعلام میکنن ک من باهاش صحبت کردم میخواد زندگی کنه یا قبول نکرد میخاد طلاق بگیره بنا بر این دلایل 

شخص آقا بالای ۴۰ سال و متاهل باشه از طرف شوهرت هم یکی باید معرفی بشه یه جلسه یه جا میشینن مثلا اگه ...

واینکه جلسه تودادگاه انجام میشه یاجای دیگه،شوهرم زندانه،وکیل هم نداریم،واینکه خودشوهرمم داورتعیین نمیکنه

واینکه جلسه تودادگاه انجام میشه یاجای دیگه،شوهرم زندانه،وکیل هم نداریم،واینکه خودشوهرمم داورتعیین نم ...

ممعمولا خارج دادگاه 

باید شخص مورد نظر تو به دادگاه معرفی کنی اگه شوهرت مشخص نکرد به قاضی بگو 

من نمیدونم که در شرایط شما چه تصمیمی میگیرن 

چندجلسه صحبت میکنن؟

ما که یه جلسه 

چون من واقعا میخواستم جدا بشم هر چی داور شوهر سابقم گفته بود داور من رد کرده بود داورم داداشم  بود 

که آخر سرداورش تو توضیحات نوشته بود داداشش همکاری نمیکنن تقصیر داداششه 

ولی قاضی اهمیت نداده بود