2777
2789

اون کاربری که خیلی ادعای باکلاسیش میشه گفت رفتم خونه مادره همسرم تو تراسشون حمام افتاب بگیرم🤪

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره بابا اصلا نمیدونه چی داره میگه توضیح ندید براش بهتره . خودتونو خسته نکنید معلومات نداره ایشون 😏 ...

ایشون داره  الان شمارو میگه ها به خودت بگیر 😂😂🤣🤣🤣

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

یک خانومی بود می‌گفت چیکار کنم شیرم قطع نشده(بچه دو ساله داشت)آخه شوهرم عادت کرده😐

سال ها به دنبال کسی میگردی تا تو را از خودت نجات بدهد و بعد ها خواهی فهمید آن نفر تنها خودت خواهی بود❤️‍🩹خوشحال میشم روح پدربزرگم رو به یک فاتحه دعوت کنید🙂✨

اون خانمی که میگفت شبا بیدارم صبح ساعت ۱٠ میخوابم تا ۶_۷   غروب بچه هامم باهام میخوابن😐😐

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻
همه جامیریم با خوشحالی باب اسفنجی 😂😂😂میسی خیلی باحالی دمت گرم عشقی به مولا😂😍😍😍

قربونت برم من❤😍

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞