2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چجوری دختر باشی حامله میشی خدایی اینو‌جایی نگیدبه سلامت عقلتون شک میکنن

خواهرم اینطوریه

چون پردش ارتجاعیه و با رابطه پاره نمیشه با زایمان طبیعی پاره میشه.. ببخشید پرده دیوار نیست که..که لایه کشسانی داره

وقتی زایمان کرد هم سزارین کرد و پردش سالم موند

قشنگ سرویس شدیا😂

راحت خوابیدم

من یه خوبی دارم اهمیت نمیدم حرف خودمو میگم و میرم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

وقتی سطح اطلاعاتت در حد همون غذا پختن و عکس گذاشتنه😆😆

@niniyar_5    

@niniyar_3    

به شما توهین ها میسپارم ممنون میشم رسیدگی کنید قشنگم💖🙏

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

راحت خوابیدممن یه خوبی دارم اهمیت نمیدم حرف خودمو میگم و میرم

سلام من صفحه اول بودم کامنتتون ریپ زدم عکس فرستادم نمیدونستم خیلی پیش رفته و در موردش صحبت شده.

عذر میخوام ندیدمش پاکش کنم

ولی شمام بد گفتین همه همون برداشت کردن باید میگفتین بدون رابطه بازم ببخشید

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
یکم اطلاعاتت رو ببری بالا خیلی خوب میشه هایمن سوراخ داره که خون پریودی بیاد بیرون بعد اگه اسپرم نزدی ...

ولش کن عزیزم..اون خودش اینو می‌دونه ولی برا جلب توجه خودشو میزنه اون راه😐😂

سلام من صفحه اول بودم کامنتتون ریپ زدم عکس فرستادم نمیدونستم خیلی پیش رفته و در موردش صحبت شده.عذر م ...

سلام از من💖

قشنگم خیلیا هم تا صفحه ای که بودم خوندن و فهمیدن...

ولی توهین کردن هیچ دلیلی ندارع میشه صحبت کرد...

ولی اونی که میاد توهین میکنه توجیهی نداره...

قربونت برم مشکلی نیست شما حرفتو بدون توهین بیان کردی💖

چجوری دختر باشی حامله میشی خدایی اینو‌جایی نگیدبه سلامت عقلتون شک میکنن

عزمزمه این کاربر درست میگن. امکان داره

شما از کجا پریود میشید؟ در واقع ورودی واژن کاملا بسته نیست و منفذی برای خروج خون پریود داره. 

حالا اگر مایع منی مرد از همون منفذ وارد بشه میتونه فرد رو باردار کنه. نیازی به دخول کامل وجود نداره

حآلت مرموزی داره🐒😂😂😂😂☠

😂😂😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

عزمزمه این کاربر درست میگن. امکان دارهشما از کجا پریود میشید؟ در واقع ورودی واژن کاملا بسته نیست و م ...

عاقا 

خداییش شما و بقیه که هنوز دارید این بنده خدا رو ریپ میزنید ندیدین تاپیک سی صفحه رفته جلو 

یعنی فکر کردین هیچ کس اینو نگفته و شما اولین نفرین

خداییش بسه دیگه 

منظورش کلا بدون رابطه بوده 

بدووووون رابطه 

سابیده شدیم با این مبحث

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

خودشو زده به اون راه بعد که دید ضایع شده تو صفحه هفتم گفت گفته اصلا رابطه نداشته واااای بعضیا در مقا ...

حماقت مگه چجوریه🤣

درخواست دوستی نمی‌پذیرم❤️ سوگل کلهر🦄 ☆پیکرتراش پیرم و با تیشۀ خیال یک شب تو را ز مرمر شعر آفریده‌ام□°