2777
2789
عنوان

افتادن درس صد رحمت داره خواسته نابه جای استادم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 100 پست
اگه واقعا همچین چیزی بوده باید به مدیریت دانشگاه اطلاع بدی

ماهم داشتیم طرف انکار میکرد و هرچی نامه میدادن از حراست نمیرفت بعد فهمیدیم به بالا وصل راحت تقاضا میکرد یک بار که ما فرار کردیم لعنتی مارا از اون دری انداخت مجبورشدیم وایستیم اخرش به یک بدبختی جای دیگ اون درس برداشتیم که پاس بش

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا اونم تو چت که امکان سریع شات گرفتن وجود دارع

شمارتو بده من بزنم توگوشیم بعد چت درست کنم بگم تو بودی که ببینم بازم میگی این چت مال من نیست ؟

همین اتفاق واسه من افتاد ولی منو تهدید به قتل کرده بودن بعد با اینکه من صدای طرف رو شنیدم و مطمعن بودم وقتی پیامهاشو نشون میدادم میگفتن نه اون نیست اینا یکی دیگه ساخته

ببخشید ولی فکر نمی‌کنم یه استاد انقدر ندونم کار باشه که همچین درخواستی رو مطرح کنه چون واسه خودش به ...

اتفاقا بدتر از اینام انجام‌ میدن، یکی از استادای ما با یکی از دانشجوها دوست شد با هم شمال رفتن استفاده شو کرد اومدن تهران کات کرد اصلا به روی خودشم نمیاورد

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
God protect us from anything that wasn't sent by you🙏🌸
دقیقا اونم تو چت که امکان سریع شات گرفتن وجود دارع

دقیقا والا من توی این همه مدت از هیچ استادی کوچکترین حرکت اشتباهی ندیدم

نمیگم همه چشم پاکن اصلا اینطور نیست

ولی قطعا کاری نمیکنن واسه خودشون بد بشه

خدایا حال دلم را تکانی بده، هم میبینی، هم میدانی، هم می توانی...🙃💚 میشه یه صلوات مهمونم کنی دوست خوبم؟