2777
2789
چجوری دختر باشی حامله میشی خدایی اینو‌جایی نگیدبه سلامت عقلتون شک میکنن

واژن بخاطرخروج خون پریودکامل مسدودنیست پزشکاهم گفتن امکانش هست

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه شکل شکلی کنییبار قلبییبار دایره ای خلاصه تنوع زیاده

خب یعنی انقد واجب و مهم بوده که طرف تا فهمیده دختره لیزر کرده کات کرده باهاش ؟😑😂

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫
دقیقا قدیم ها میگفتن بعد برادر هاتون حمام میرید نشینید کف زمین که فلان دختر حامله شده 🥴🥴

آره منم شنیدم ولی اون دیگه بچه نیست که تخم اژدها میشه 😂😂 

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

از دست شماها ......یعنی اینقدر بی عقلید؟تازه بقیه رو به کم عقلی متهم می کنید؟

بابا اینجا گیر داده بودن به من سر یک بعلاوه رادیکال ۲ بتوان ۲ 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

یه اقای … رو گفته بود 

اصا رومم نمیشه بگم

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

دوستان الکی با هم بحث نکنید 

موضوع باکری ربطی به باردار نشدن نداره بله احتمالش هست یکی باکره باشه ولی باردار شده باشه صرفا یه پرده نازک غشایی نمیتونه جلوگیری کنه از تحرک اسپرم

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚
خب خدا رفتگانت رو بیامرزه اینو از اول بگو دیگه😐😂بچه ها فکر کردن میگی این مورد بود و اینجوری شده که ...

قشنگم گفتم دختره باکره گفته

دیگه یکم مغزشون بکار بندازن مگ گفتم زن گفته

یعنی باید بازش کنم خودشون متوجه نمیشن اسم دختر میگیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

سم ترین این بود خانمه گفته بود سینم شیر نمیاد بدم شوهرم مک بزنه بیاد 😕😐اخه لعنتی کوته مغز اون سینه با کم زدن بچه هم شیرمیاد بعدشم اخه اون سینه قرار بره تودهن نوزاد اونوقت شوهرت که کلی باکتری داره دهنش

اون که میگفت همسرش حموم رفتنی روزنامه میبره.هیچ وقت هم دلیلش مشخص نشد🤣🤣🤣

میگفتن توش پی پی میکرده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید