۴ قاشق غذاخوری شیر
یک قاشق چایخوری نمک
اول باید شیر و آب و نمک و نصف آرد و خمیر مایه بباهم قاطی کنی بزاری کنار حدود ده دقیقه جای گرم بعدش بیاری بیردن بهش نصف دیگ آرد خورد خورد بزنی آردزیاد نزن بافتش سفت میشه ،با روغن
بزن قاطی کن با دست بعد روشو با دیوارهای ظرفت روغن بزن بزار جای گرم حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیق بعدش دربیار پفشو بگیر با دست ،بعد به تعدادی که میخای من برای ۲۴ نفر تقسیم کردم ،تقسیم کن با ی چاقو برش بزن از اون خمیرت بعد یکی یکی به حالت مستطیل باز کن
بعد موادتو بریز داخلشو درشو ببند
موادتم من از سویس و سیب زمینی استفاده کردم اندازه ۳ تا مشتم پنیر پیتزا قاطی موادم کردم با سس هزار جزیزه به موادم زدم