۴ سال باهاش بودممم وااااااای اگ بدونید چیکاراااا کردم برااااااااااااششششش اگ بدونید چقدرررر اذیتم کرددد و بپاش موندممممم اگر بدونید چجورییی بخاطرش مقابل خانوادم وایستادمممممممممممم من ۴ ساااااال زندگیه خودمو دراختیار یکی گذاشتم ک فکر میکردم فرشتسسسس حالاااااا سر یه بحث ک یکماه پیش بود همش بهم میگ حسم بهت عوض شده از اون بحث ب بعد هزار بار بهم گفته امشب انقد التماسشو کردمممم ک چیکار کنممممم حست درست شه باز بی محلی کرد بهمممم میدونم میدونممم پای یه دختر دیگ وسطه بیاین هرچی از دهنتون درمیار باره منه احمق کنید ک از ۱۴ سالگیم تا الانم زندگیمو ریختم پای یکی من ۴ ساله زندگینکردم ۴ سال از بهترین روزای زندگیم ک موقع شوق و ذوق و خوشحالیم بود و گند زدم بهش بیاین هرچی میتونید بارم کنید من یه دختر احمقممممممممممممممممممممممممم الانم بجای اینکه با تمام اذیتای اون من ولش کنم برم اون بهم گف حسم بهت مثل قبل نیست حالا چیکار کنم؟اخه لعنتی ۳ ماه قبل کنکور؟ مگ یکساال بود؟دوسال بود؟ک بتونم فراموش کنم من باهاش بزرگ شدممممم حالا چیکار کنم؟-میخوام برم بیوفتم ت بغل مامانمزار بزنم بگممامانننن حق با تووو بوددددد مامان اشتباه کردمممم ولی دیگ چ فایده؟با ابروی رفتم چیکار کنم؟با پاکی ک رفت چیکار کنم؟ رابطه ای باهاش نداشتم ولی مگ همون بوس و بغل چیه دیگ؟همونم فرقی نداره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از این به بعد احترام بیشتری به خودت بزار و نزار هر بی احترامی ای بهت بکنن
دختر پاک چه دختریه؟ به این چیزا فکر نکن به بهبود و بهتر شدن شخصیت فکر کن.
همه ما از این شکستا داشتیم
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.