2777
2789
عنوان

من دیگه دختر پاکی نیستم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 72 پست
وااااای بخاطرش چیااا ب بابام گفتممم بابای نازنینممم کاش من بمیرممم😭😭😭

منم مثل تو بودم بااین تفاوت که من باهاش ازدواج کردم برخلاف میل پدرم و بعد از ازدواج فهمیدم همششش بابام پشتمه حمایت مالی و حل مشکلاتم و..... 

اشتباه نکن و ب حرف پدرت گوش کن 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تاپیکت پر از داد بود خدارو شکر ک ب خودت اومدی آبروتم نرفته ،اتفاقا وقت خوب بیدار شدی

😭😭😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
منم مثل تو بودم بااین تفاوت که من باهاش ازدواج کردم برخلاف میل پدرم و بعد از ازدواج فهمیدم همششش باب ...

قلبم داغون شد نمیدونم چرا انقد اذیتم کرد بازم ازش‌متنفر‌نمیشم؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
ببین یکم زمان بدی حل میشه یه روزی میرسه که اسمشم یادت نمیاد یعنی اصلا بهش فکر نمیکنی

امیدوارم💔

ممنونم‌از وقتی ک گذاشتی و تایپ کردیولی همش‌میترسم میترسم‌از اینکه اگ نتونم فراموشش کنم چی؟

تو قرار نیست فراموشش کنی ، هیچوقت 

هر ادمی که میاد تو زندگیت هیچوقت اثرش پاک نمیشه .

اما

حس بی تفاوتی و یا شایدم نفرت،جایگزین حس عشق و علاقه ت میشه . 

هرچند با وجود تمام بدیایی که این ادم بهت کرده ، بیشتر وابسته ش هستی تا دلبسته ش ، که فقط و فقط و فقط زمانه که حلش میکنه.

هر حرفی که رو دلت مونده رو بنویس و براش بفرست و از همه جا بلاکش کن، بزار این تو باشی که میری از زندگیش

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین! 

قلبم داغون شد نمیدونم چرا انقد اذیتم کرد بازم ازش‌متنفر‌نمیشم؟

دقیقا منم اینجوری ام  باور کن فقططط به خودمون اسیب میزنیم اونا عین خیالشون نیستتتت چرا داریم درد میکشیم برا کسی که درد کشیدن ما براش عادیه؟ 

توووو فرصت فرار داری این فرصت رو از خودت نگیر و خودتو ننداز توی چاه 

من ب حرف پدرم گوش نکردم پشیمونم

چون احمقمممم بخدا فقط همین بود من اهل این چیزا نبودم😭من‌کسی بودم ک همسنامو نصیحت میکردم میگفتم این ...

ببین تو هر وقت توبه کنی پاکی پس نگو پاک نیستم

فقط فکرشو بذار کنار بچسب به درس تو رو ارواح رفته هات

تو قرار نیست فراموشش کنی ، هیچوقت هر ادمی که میاد تو زندگیت هیچوقت اثرش پاک نمیشه .اماحس بی تفاوتی و ...

بهم‌گفت معتاد شدم واسه اینه اینطوری شدم گفت تقصیر توعه 

یعنی راست میگه؟

سربازیه الان

دقیقا منم اینجوری ام باور کن فقططط به خودمون اسیب میزنیم اونا عین خیالشون نیستتتت چرا داریم درد میک ...

همه‌چیو ب مامانم گفتم انقد‌ت بغلش گریه کردم دارم دق میکنم

ببین تو هر وقت توبه کنی پاکی پس نگو پاک نیستمفقط فکرشو بذار کنار بچسب به درس تو رو ارواح رفته هات

😭💔

بهم‌گفت معتاد شدم واسه اینه اینطوری شدم گفت تقصیر توعه یعنی راست میگه؟سربازیه الان

شاید معتاد بشه اما تقصیر تو نیست

اونقدر ادم درست و حسابي روي زمین هست که لازم نیست ب کسي شانس دوباره بدین!