2777
2789
عنوان

من دیگه دختر پاکی نیستم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 72 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حسش بخوره ت سرممممممم نمیخوام برگرده با دل و روح پاره پاره شدم چیکار‌کنم؟

هیچ باهاش کنار میای 

چاره دیگه ایی نداری 

یاد میگیری هر تصمیمی یه عوافبی داره 

الانم خودتو ناراحت نکن 

به خودم آمدم انگار تویی در من بود    این حس کمی بیشتر از دوست داشتن بود. 

بهتررین و واقع بین ترین ادمها پدر و مادر هستند ما نفهمیم 

منم حرف بابامو گوش ندادم من اسکل من گاو شوهرم بد نیستااا ولی عذاااااااابه زندگی با بی پولی مثل خررررر کار کردم که پیشرفت کنیم کیه که قدر بدونه اخههه

آخه چرا تو سن کم وارد اینجور روابط میشید؟!حالا هم تو رو خدا فقط بیخیال شو تو هنوز خیلی وقت داری واسه ...

چون احمقمممم بخدا فقط همین بود من اهل این چیزا نبودم😭

من‌کسی بودم ک همسنامو نصیحت میکردم میگفتم این چیزا جز شکست چیزی نداره ولی خودم دچارش شدم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
پاکیت نرفته توبه کن دختر خوب و برس به کنکورت‌.‌‌...اگه حسش رفته ولش کن ، اینهمه پسر خوب هست بیشتر نر ...

کاش بمیرم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
الهی عزیزم...تو سن کم ادم نباید وارد این روابط بشه..تو سن زیادن خوب نیست.منظورم اینه لااقل احساسات و ...

دعا کن بمیرم چون زندگیم تباه شد

اصلا خودتو سرزنش نکن  میدونم درک میگنم سخته ۴سال کم نیست ولی از الان همه چیو تغییر بده راه توبه همیشه بازه

در ضمن کانال sarbaz_shahide_haramیا همون اعجاز رو داخل روبیکا سرچ کن بنظرم حال الانتون خیلی خوب کنه 

حتما سرچش بزن ضرر نداره

تیر ماهی 

اگه. اقعا با نزدیکی نداشتین درحد بوس وبطعل خودت زیاده اذیت نکن این مردا هر چقدر ازشون فاصله بگسری بیشتر سمتت میان وعزیز میشی پس صبر داشته باش اومد که خوش اومد نیومدم ناراحت نشو این آدم اعتباری نیست کسی که فردا میخواد بره همین امروز بره به نفع هست

بهتررین و واقع بین ترین ادمها پدر و مادر هستند ما نفهمیم منم حرف بابامو گوش ندادم من اسکل من گاو شوه ...

خاک بر سرمممم هروقتتتت حرفشونو گوش نکردم افتادم ت مرداب😭😭😭

باید این اتفاق میفتاد تا بهت یه درس بزرگ بده 

از اول شروع کن زندگیتو بساز 

گذشتتو هم برای خودت نگه دار بعدا خواستی ازدواج کنی اصلا چیزی در این مورد نگو 

مردا اگه این چیزارو بفهمن تا ابد میکوبونن تو صورتت 

جنبه دونستن ندارن 

🎶✨️دنیا به ساز تو چه برقصد چه نرقصد، تو برقص✨️🎶

تاپیکت پر از داد بود 

خدارو شکر ک ب خودت اومدی 

آبروتم نرفته ،اتفاقا وقت خوب بیدار شدی

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اصلا خودتو سرزنش نکن میدونم درک میگنم سخته ۴سال کم نیست ولی از الان همه چیو تغییر بده راه توبه همیش ...

هرچی برنامه داشتمو پاک کردم😭