2777
2789
عنوان

من دیگه دختر پاکی نیستم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 939 بازدید | 72 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی عزیزم...

تو سن کم ادم نباید وارد این روابط بشه..

تو سن زیادن خوب نیست.منظورم اینه لااقل احساسات ومنطق ادم بیشتر رشد کنه میتونه خوب واز بد تشخیص بده...

می دونم سختهولی هیچوقت تاابدآویزون هیچ احدی نشو

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
بهش پیام نده حسش برمیگرده

حسش بخوره ت سرممممممم نمیخوام برگرده با دل و روح پاره پاره شدم چیکار‌کنم؟

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
التائب من الذنب کمن لا ذنب له.توبه کننده از گناه مانند کسی هست ک گناهی ندارد

نه نه من نمیبخشم خودمو خداهم ببخشه من خودمو نمیبخشم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂

میگند وقتی  اشتباه تصمیم ت با تمام وجود درک می کنی 

و می فهمی و پشیمونی 

دیگه به پشت سر و گذشته ت با حسرت نگاه نکن،درس عبرت بگیر،پخته تر شو،اون تجربه برات سازنده و رو به رشد باشه،ولی به گذشته برای  از بردن حال فکر نکن 

از الان به مسیر جلو روت فکر کن ،به مسیر پیش روت ،عاقلانه تر

خدا توبه پذیره نگو پاکی که از دست رفت بخوای میتونی برگردی به آغوش خدا

خدا میبخشه

دیگه دور وبر اون پسر نباشه

دورش خط قرمزبکش

فکر کن مرد

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
آروم باش میگذرهاز این به بعد احترام بیشتری به خودت بزار و نزار هر بی احترامی ای بهت بکنندختر پاک چه ...

دارم دق میکنم😭😭