2777
2789
منم به شما گفتم کسی که وضع مالی خوب و خانوادش وضع مالی خوبی داشته باشن زیاد به فکر ازدواج نیستن .منم ...

نمیدونم اخه سخته وضع مالیت بد باشع میشم مسخره فامیل

خدایا بیا و.بغلم کن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سواد دلیل بر اینکه طرف شعورش بالا ست نیست مهم درک و فهم و شعور طرف مقابله

اینا داغونن بابا. حاضر نیستم نیم ساعتم باهاشون هم صحبت بشم

خدایا بیا و.بغلم کن
چرا خبوا خب وقتی به این سن رسیدی میتونی واسه خودت زندگی کنی اصلا درک نمیکنم خانوادتو

میگن تنهایی میری بیرون چکار؟ بشه صدسالتم تا مجرد باشی همینه بعد ازدواحم دیگه خدا داند 

خدایا بیا و.بغلم کن
میگن تنهایی میری بیرون چکار؟ بشه صدسالتم تا مجرد باشی همینه بعد ازدواحم دیگه خدا داند

وای 

من ۲۳ سالمه والا میزارن برم بیرون گیر میدنا ولی صبح باشه و شب تا قبل ۸ مشکلی ندارن

البته الان ک نامزد دارم  قبلشم همینجوری بودن مشکلی نداشتن میگن نمیخوایم جوری باشیم ک بخاطر عقده از ما و آزادی ازدواج کنی 

ولی بنظرم تو کوتاه نیا خب بگو دیگه بچه ک نیستم دوست دارم برم بیرون دوست دارم اصلا واس خودم باشم

وای من ۲۳ سالمه والا میزارن برم بیرون گیر میدنا ولی صبح باشه و شب تا قبل ۸ مشکلی ندارنالبته الان ک ن ...

گفتنش راحته. ولی عملی کردنش تو خونه ایی ک 4نفرش مرد باشه و مادرمم طرفدار پسر اصلا عملی نمیشه. من تنها برابر 6نفر. 

خدایا بیا و.بغلم کن