2777
2789
خوش ب سعادتت واسه خانوادت. اره لک یکم تعصبیه. ولی بعد ازدواج مستقل زندگی کن زیاد صمیمی نشو باهاشون. ...

اره والا تصمیم خودمم همینه چون خانوادش یه جورین ک مثلا وقتی میان خونه مون یا من میرم خونه شون تا نیم ساعت اول همچی خوبه بعد جلوی من شروع میکنن مثلا از دختر عموش تعریف کردن و اذیت کردن الکی😂ولی به دل نمیگیرم بهرحال بعد ازدواج میریم خونه ی خودمون

از همونجا ک بهت گفتم یا باید بری باشگاه و استخر یا سر کار،یا با دوستات بیرون، اینستا با یه خط یا ایم ...

راست میگی باید واسه آزمون معلمی بخونم ک قبول شم حداقل خوبیش اینه خانواده امو ی نصف روز نمیبینم

خدایا بیا و.بغلم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره والا تصمیم خودمم همینه چون خانوادش یه جورین ک مثلا وقتی میان خونه مون یا من میرم خونه شون تا نیم ...

اره وقتی پسر لک ب کسی دل ببنده تا اخرش هست ولی خانواده و فامیل کلا فقط با خودشون سازگارن یعنی لک با لک. غریبه اذیت میشه. فقط، محدودت همسرت باشه

خدایا بیا و.بغلم کن
اره وقتی پسر لک ب کسی دل ببنده تا اخرش هست ولی خانواده و فامیل کلا فقط با خودشون سازگارن یعنی لک با ...

چشم عزیزم مرسی ازت 

انشالا که توعم بختت به زودی باز بشه❤️‍❤️