2777
2789

خواستگار کم  شده  کلا  منم  مجردم

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
یعنی چجورین؟نامزد منم کرمانشاهیه لکه خیلی درآمدشو و خانوادشو چهره شو اینا خوبه کرمانشاه ک آدمای خوب ...

یعنی یا شغل خوب ندارن یا اهل دود ودم هستن یا بی سوادن یا خونه و شغل ندارن هر کدوم ی ایراد دارن ما 

خدایا بیا و.بغلم کن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یعنی یا شغل خوب ندارن یا اهل دود ودم هستن یا بی سوادن یا خونه و شغل ندارن هر کدوم ی ایراد دارن ما

چه افتضاحن پس😂آقا تو اینستایی جایی نمیتونی با یکی آشنا شی؟تنها راهیه ک به ذهنم میاد😂 

خیلی بده

خیلی 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
خب یکم سطح توقعاتت از یه پسر ۳۰ ساله بالاس، مخصوصا مالی. (شاید ۲ درصد پسرای جامعه مجموع این ویژگی ها ...

بخدا همه پسرای بی سواد دهات ما این ویژگی و دارن پسره هنوز دیپلم نداره خونه ماشین همه چی دارن ولی بی سوادن بی فرهنگن

خدایا بیا و.بغلم کن
چه افتضاحن پس😂آقا تو اینستایی جایی نمیتونی با یکی آشنا شی؟تنها راهیه ک به ذهنم میاد😂

اینستاگرام ندارم بفرضم پیدا کنم خانوادمم نمیگه از کجا اومده زنده بگورم مکنن

خدایا بیا و.بغلم کن
خب یکم سطح توقعاتت از یه پسر ۳۰ ساله بالاس، مخصوصا مالی. (شاید ۲ درصد پسرای جامعه مجموع این ویژگی ها ...

اکثر جوانی که مجرد ماشین دار پول دار وضع مالی خانواده‌اش خوبه به ازدواج فکر نمیکنه دوس داره مجرد باشه به قول خودشون کیف کنم .

پس به نظر من دنبال کسی باشین که بتونه زندگی کنه سالم باشه اهل چیزی نباشه

اینستاگرام ندارم بفرضم پیدا کنم خانوادمم نمیگه از کجا اومده زنده بگورم مکنن

خب اگه بیاد بگیرتت که دیگه نمیان زنده به گورت کنن

بعدشم ۳۲ سالته مگه دختربچه ۱۴ ساله ک نیستی ک گیر بدن 

اکثر جوانی که مجرد ماشین دار پول دار وضع مالی خانواده‌اش خوبه به ازدواج فکر نمیکنه دوس داره مجرد باش ...

یعنی چ اهل زنذگی باشه. خواستگار دارم بخدا ماهه ولی شغل خوب و خونه نداره ولی اخلاقش 20

خدایا بیا و.بغلم کن
بخدا همه پسرای بی سواد دهات ما این ویژگی و دارن پسره هنوز دیپلم نداره خونه ماشین همه چی دارن ولی بی ...

خب منم برای همین میگم مجموع ویژگی ها رو شاید ۲ درصد داشته باشن، که اونم بخش مالیش رو باباشون در اختیارشون گذاشته.

پسری که تحصیلات عالی داره یعنی حدودا تا ۲۸ سالگی درس خونده و تازه وارد بازار کارش شده.

خب اگه بیاد بگیرتت که دیگه نمیان زنده به گورت کننبعدشم ۳۲ سالته مگه دختربچه ۱۴ ساله ک نیستی ک گیر بد ...

ما کوردیم تعصبی میکشن دخترو اینجوز اشنا شن

خدایا بیا و.بغلم کن
یعنی چ اهل زنذگی باشه. خواستگار دارم بخدا ماهه ولی شغل خوب و خونه نداره ولی اخلاقش 20

منم به شما گفتم کسی که وضع مالی خوب و خانوادش وضع مالی خوبی داشته باشن زیاد به فکر ازدواج نیستن .

منم گفتم دنبال کسی باشین که آدم خوبی باشه اهل زندگی باشه .