2777
2789

لازم نیس خانوادت بفهمن چطور اشنا شدی،اونو بعدا یکار میکنی

شاغل شدن و اینستا داشتن خیلی تاثیر داره 

من خودمم‌مجردم ولی دیگ سنتی خیلی کم شده

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیس خانوادت بفهمن چطور اشنا شدی،اونو بعدا یکار میکنیشاغل شدن و اینستا داشتن خیلی تاثیر داره من ...

اصلا نمیزارن اینستا نصب کنم. شاغلم نیستم. اطراف ما شاغل بودن مهم نیس بخدا فقط، منم شانس ندارم. 

خدایا بیا و.بغلم کن

منم همسن خودتم مجردم

تحصیل کرده و شاغلم 

دیروز عصر داشتم میرفتم دفتر چون اون منطقه شلوغه ماشین نمیبرم راننده آژانس محل برگشت گفت دیگه توام ازدواج کن دیگه وقتت داره میگذره....اصلا اعصابم خورد شد گفتم آقای فلانی وقت رو من تعیین میکنم شاید دلم نخواد به این پسرهای بی مسؤلیت که چیزی از تعهد حالیشون نیست اعتماد کنم دیگه دهنشو بست تا مقصد

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اصلا نمیزارن اینستا نصب کنم. شاغلم نیستم. اطراف ما شاغل بودن مهم نیس بخدا فقط، منم شانس ندارم.

اخیار ایسنتا نصب کردنت هم دست بقیه اس؟بعد ازدواجت رو به شانس داشتن میدونی؟

من دیگ حرفی ندارگ

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
منم همسن خودتم مجردمتحصیل کرده و شاغلم دیروز عصر داشتم میرفتم دفتر چون اون منطقه شلوغه ماشین نمیبرم ...

اخ حرف مردم آدمو داغون مکنه. کدوم شهری؟ 

خدایا بیا و.بغلم کن
چ جور خانوادت راضی شدن

ما نزدیک یکسال دوست بودیم

بعد هیچی دیگه

اومدم گفتم بیا منو بگیر اومد گرفت اونام دیگه نپرسیدن از کجا پیداش شده فقط گفتن اگه دوسش داری اوکیه😂😂ولی خانواده ی اون دیر راضی شدن چون میخواستن به دختر عموش بدنش

اخ حرف مردم آدمو داغون مکنه. کدوم شهری؟

گیلان

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
اخیار ایسنتا نصب کردنت هم دست بقیه اس؟بعد ازدواجت رو به شانس داشتن میدونی؟من دیگ حرفی ندارگ

حق داری هر چی دوس داری بهم بگو. اخه این همسایع هامون همیشه خونن این خواستگارای توپ از کجا میارن

خدایا بیا و.بغلم کن
حق داری هر چی دوس داری بهم بگو. اخه این همسایع هامون همیشه خونن این خواستگارای توپ از کجا میارن

از همونجا ک بهت گفتم 

یا باید بری باشگاه و استخر یا سر کار،یا با دوستات بیرون، اینستا با یه خط یا ایمیل ک کسی نداره نصب کن آشناها پیدات نمیکنن 

ما نزدیک یکسال دوست بودیمبعد هیچی دیگهاومدم گفتم بیا منو بگیر اومد گرفت اونام دیگه نپرسیدن از کجا پی ...

خوش ب سعادتت واسه خانوادت. اره لک یکم تعصبیه. ولی بعد ازدواج مستقل زندگی کن زیاد صمیمی نشو باهاشون. لک جماعت فقط با خودشون خوبن

خدایا بیا و.بغلم کن