2777
2789
عنوان

ایا دخترم بره رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 99 پست

من مثل دختر شما اینظوری به انسانی علاقه داشتم یسال رفتم دهم رو با بدبختی  و نفرت تموم کردم چون نمیدونستم راهنمایی تا دبیرستان یه اسمان فرق داره باهم الانم تغییر رشته دادم رفتم کامپیوتر دخترتون باید خیلییی فکر کنه خیلی

خب اگه به ریاضی علاقه نداره مسلما تجربی هم نباید بره چون تجربی هم ریاضی داره هم فیزیک و حتی توی شیمی ...

نه منظورش این نیست منظورش اینه که اگر برم رشته ریاضی فیزیک انگیزه ای برای خوندن ندارم چون کادر درمان نمیشم . 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه تو دوران مدرسه  مثلا ۸ ساعت 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
خیلی ممنونم

یه چیز بگم، بزار درسی رو بخونه و کاری رو انتخاب کنه که دوست داره.

دختر هم هست، قرار نیست نون آور خونه باشه و دغدغه خرج زندگی نداره.

گفتم ده سال کار کردم، هر روز صبح که بیدار میشدم انگار ، قرار بود برم دم چوبه ی دار.

باورت نمیشه، منهای حقوق، کارم هیچ جذابیتی نداشت برام.

گفتم تا بعد بچه، شوهرم گفت نرو، از خدا خواسته نرفتم

هعی بابا بگو کادر درمان خودشون الان دارن استعفا میدن 😅

😂😅😂اصلا میدونی چیه مقصر منم از بچگی همش دکتر بازی می‌کرد میگفت برم دکتر شم  . همین رفت تو سرش

العان با من بحث میکنه

من میخواستم ریاضی بخونه یا هنر 

العان معلم خصوصی شدن هم پول خوبی داره ولی لج کرده نمیره منم از کنکور تجربی میترسم وگرنه پشتکار و ساعت مطالعه بالاست 

یه چیز بگم، بزار درسی رو بخونه و کاری رو انتخاب کنه که دوست داره.دختر هم هست، قرار نیست نون آور خونه ...

بله اینم درسته😉😃

😂😅😂اصلا میدونی چیه مقصر منم از بچگی همش دکتر بازی می‌کرد میگفت برم دکتر شم . همین رفت تو سرشالعا ...

میدونید چیه 

من بچه که بودم مادرم همیشه به من می‌گفت خانوم دکتر 🥺

انقد بهم می‌گفت که تو کل دهن فامیل پیچیده بود 

ولی سر انتخاب رشتم که شد من الویت الفم ریاضی بود و بخاطر دلایلی مدرسه ای که خواستم برم منو فقط ریاضی نوشت و تجربی ننوشت 

من از ریاضی متنفر بودم حالم از ریاضی بهم میخوره هیچ وقت فکر نمی‌کردم ریاضی الف بیارم 

و اینجوری شد که من وارد رشته ریاضی فیزیک شدم رشته ای که ازش خوف داشتم 

الان دانس آموز رشته ریاضیم عاشق ریاضیم عاشق هندسم عاشق شیمی ام و میگم صد بار دیگه ام برگردم عقب باز میام رشته ریاضی انقد ریاضی رو دوست دارم 

پس بزار خدا براش بخاد 

من رشته مورد علاقه خودم تجربی بود ولی تجربی نتونستم مدرسه ای که می‌خوام برم و رفتم ریاضی 

چون صلاحم تو این رشته بود خدا میدونست من تو این رشته موفق میشم 

بزار خدا براش بخاد این خیلی مهمه 🙂♥️

میدونید چیه من بچه که بودم مادرم همیشه به من می‌گفت خانوم دکتر 🥺انقد بهم می‌گفت که تو کل دهن فامیل ...

خیلی ممنون از صحبتتون🥰❤️❤️