2777
2789
عنوان

ایا دخترم بره رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 706 بازدید | 99 پست

جدی الان تو این تاپیک بحث سر اینه که انسانی سخت تره یا تجربی؟ و کدوم آینده دار تره؟

خب معلومه هر دو پر متقاضی و سختن

بیخیال شید!!

هر کسی بر حسب علاقه‌اش یکیو انتخاب کرده ، بحثتون چیه دیگه

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

به این آسونی نیست آسیب روحی توی رشته تجربی زیاده به معدلای متوسطه اولم نیست دبیرستان اصلا یه دنیای د ...

بله درسته ولی ساعت مطالعاتی بالاست برای قبولی فرزانگان میخونه 

شاید مثلا روزایی که مدرسه میره ۸ ساعت تعطیلی ۱۳ ساعت میخونه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ما کل رو میگیم ن خانواده با بقیه رشته ها هم‌میشه مهاجرت کرد.

دوست عزیز تو رو رشته ات تعصب داری من دارم یه راه راحت تر برای زندگی جلوی پای این خانم می‌زارم 

من نمیگم غل و زنجیرت میکنن اسنجا 

چیزی که اینجا میخونی اونجا بی ارزشه 

از العان روز های تعطیل ۱۳ ساعت رو برای آزمون تیزهوشان میخونه اصلا با اینکه زیاد بخونه و شب هن بیدار ...

ببینید من نمیدونم بقیه رو چه حساب این حرفا رو میزنن ولی از دهم هم نیاز نیس خیلی به خودش فشار بیاره که بخواد بخونه واسه کنکور 

از اواخر سال یازدهم هم شروع کنه به هدفش میرسه

بله درسته ولی ساعت مطالعاتی بالاست برای قبولی فرزانگان میخونه شاید مثلا روزایی که مدرسه میره ۸ ساعت ...

والا منم تیزهوشان تجربیم اون موقع ب خودم اینقد فشار نمیاوردم سهمیه ام نداشتم قبول شدم...واقعا ساعت مطالعه اش زیاده من الانم اینقد نمیخونم

منم همونا رو بهش میگم با من لج کرده میگه من برم انسانی درس نمیخونم یاد نمیگیرم اکه ریاضی برم علاقه ...

دمتون گرم که اینقدر خوب راهنمایی میکنید والا مادر من هم منو هم خواهرمو گفت الا و بلا برید تجربی و هنوزم سرکوفت میزنه ک میکروبیولوژی قبول شدم و پزشکی نیاوردم

هعی خلاصه ک اگه اینقدر اسرار داره بزار بره دیگه چاره ای نیست

آها اینم الان یادم اومد 

شما نگو معدلش الان بیست شده نوزده و نیم شده چون این نمره ها تو دبیرستان نصف میشه 

و حالا روزی سیزده ساعت هم میخونه نمی‌دونم چطور ممکنه چون من که برا کنکور میخونم بیشتر از ۹ساعت نمی‌رسم 

بعدم تمام دانش آموزانی که رفتن تجربی خوندن همه به عشق پزشکی و دندون بودن ولی خیلی آسون الان آرایشگرن یا بیکارن

خیلی ممنونم ببخشید جسارتا چرا اجازه نمی‌دید بخونه؟

رشته ی مهندسی سخته، تو دانشگاه دمار از روزگارت درمیاد.

بعد میری سر کار، تقریبا اندازه راننده تاکسی درامد داری.

الان میان میگن دایی، عمو و .... شرکت داره از برق درامد خوبی داره، اون بیزینس و تجارت، از مهندسی درامد نداره طرف.

محیط کارهاش همه مردانه و سنگین. برای دخترا و زنا واقعا سنگینه.

گفتم ده سال کار کردم، زن قوی بودم، ولی در اولین فرصت که به دار شدم، شوهرم گفت نرو، از خدا خواسته نرفتم سر کار.

الان مهندسی برق اولین رشته مهندسی هاست، نفرات اول میرن برق شریف، ولی از یه پرستار هم حقوقشون کمتر.

تنها حسن رشته برق، مهاجرت راحت، امکان گرفتن فاند و بورس تحصیلی خارج از ایران.

اگر کسی قصد مهاجرت داره، بهترین انتخاب برق.

جدی الان تو این تاپیک بحث سر اینه که انسانی سخت تره یا تجربی؟ و کدوم آینده دار تره؟خب معلومه هر دو پ ...

😂😁

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
منم همونا رو بهش میگم با من لج کرده میگه من برم انسانی درس نمیخونم یاد نمیگیرم اکه ریاضی برم علاقه ...

خب اگه به ریاضی علاقه نداره مسلما تجربی هم نباید بره چون تجربی هم ریاضی داره هم فیزیک و حتی توی شیمی یه مباحث ریاضی هست به اسم موازنه و استوکیومتری و کسی که به ریاضی علاقه ندارع بهتره واردش نشه

والا منم تیزهوشان تجربیم اون موقع ب خودم اینقد فشار نمیاوردم سهمیه ام نداشتم قبول شدم...واقعا ساعت م ...

العان بچه ها خیلی زیاد میخونن رقابت زیاده واسه همین 

آها اینم الان یادم اومد شما نگو معدلش الان بیست شده نوزده و نیم شده چون این نمره ها تو دبیرستان نصف ...

دقیقا بله 

از ۷ صبح شروع میشه تا ۱۱ الی ۱۲ شب میشه ۱۳ ساعت 😁پنجشنبه جمعه ها اینجوری میخونه

بله درسته ولی ساعت مطالعاتی بالاست برای قبولی فرزانگان میخونه شاید مثلا روزایی که مدرسه میره ۸ ساعت ...

اگه اینطور پیش بره که خوبه فقط نباید خسته بشه 

راهیه که خستگی و عذاب روحی زیاد داره 

آها اینم الان یادم اومد شما نگو معدلش الان بیست شده نوزده و نیم شده چون این نمره ها تو دبیرستان نصف ...

البته تمامشو که نه نمره های راهنمایی زیاد نمیشه روش حساب کرد..باید بتونی گلیمتو از آب بکشی بیرون

رشته ی مهندسی سخته، تو دانشگاه دمار از روزگارت درمیاد.بعد میری سر کار، تقریبا اندازه راننده تاکسی در ...

خیلی ممنونم