2777
2789
عنوان

ایا دخترم بره رشته تجربی

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 99 پست
:/کسی ک سواد نداره بله میگ انسانی ب درد نمیخوره

من سواد ندارم😶‍🌫️

بله انسانی بهترین رشته جهانه با جت میبرنت خارج رییس جمهور میشی اونم با کتابای اس.لامیزه این رشته تو ایران

معدل ضامن قبولی رشته‌های تاپ نیست مهم اینه که تو ازمونای تستی چیکار میکنه

اگه علاقه به کادر درمان داره اره بره تجربی وگرنه الکی روانش رو نذاره پای کار تو حیطه‌ی درمان و بیمارستان مخصوصا که الان اصلا و ابدا کادر درمان بودن پرستیژ قبل رو نداره و روز به روز بسشتر ازمون دزدی میشه ‌و حق و حقوقمون رو تحت عناوین مختلف میخورن و ضایع می‌کنن

بنظرم بفرست رشته‌های اینده دار هنرستان هم زودتر وارد بازار کار میشه هم یه مهارتی یاد میگیره که به واسطه‌ی اون بدون نیاز به کسی میتونه کار کنه نه که مثل کادر درمان همش دنبال استخدام شدن واسه اینکه ازش بیگاری بکشن باشه

مگر اینکه هوش و شانسش به اندازه‌ای باشه که دندون پزشکی یا داروسازی قبول بشه که اونم با نمره و معدل معلوم نمیشه مهم عملکردش تو ازمونای تستی سه سال اخره

یک روز اینجا نوشته بودم دعا کنید از اسارت در بیام و به رهایی و ارامش برسم بدون اینکه بدونم چه چیزی داره بهم حس اسارت و خفگی میده….، گذشت و از رابطه‌ی عاشقانه‌ی ۵ ساله‌م با یک آدمِ اشتباه گذشتم و به آرامش رسیدم❤️‍🩹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بذارید علایقش را دنبال کنه حتماً که موفق خواهد شد 

هر رشته ای سختی های خودش را داره 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اره خودش دوست داره میگه پزشک یا دندون پزشکی بشم یا نهایت ژنتیک بخونم

به این آسونی نیست 

آسیب روحی توی رشته تجربی زیاده 

به معدلای متوسطه اولم نیست دبیرستان اصلا یه دنیای دیگه هست 

ما هم وقتی نهم بودیم می گفتیم معدلمون بیسته و ریاضی و علوممون بیسته بریم تجربی که برامون پختن الان مثل آهو تو گل موندم

منی که عاشق درس بودم اینقدر شکست خوردم دیگه اشتیاقی ندارم

جاه طلب بودم ولی دیگه نمیتونم ادامه بدم 

نیاز به روحیه قوی داره پزشکی و دندون پزشکی دانشگاه درجه یک کار هر کسی نیست 

و اینکه ریاضیش کلا حل کردنیاش چطوره

خیلی خوبه تحلیلش 

از نظر درسی مشکلی نیست . از کنکوری میترسم 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰

سلام دوست عزیز بله من رشتم تجربی بود و رشتا نسبتا خوبی رفتم و الان سال اخرمه تقریبا.

اولا ببنید علاقه دخترتون چی هست،اگر دوست داره درساشو بله بفرستید و حتما اگر‌خودتون‌مسیر رو بلد نیستید پیش ی مشاور کاربلد ببرید برای اشنایی با مسیر کنکور...

من خودم سمپادی بودم ولی خیر این فکر کاملا غلطه و واقعیتش قبولی ربط چندانی نداره از هر مدرسه ای میشه قبول شد

نترسه خب کسی که چیزی رو میخواد باید براش بجنگهسه سال بی وقفه مطالعه میخواد پزشکیحالا بعضیا تنبلی میک ...

پس اگه ۳ ساله بخونه قبول میشه 

خدایاشکرت❤️برای رسیدن به موفقیت دخترم یه صلوات میفرستی❤️از ۱۴۰۳/۶/۲۱ شروع کرد ایشالا سال دیگه ۱۴۰۴/۵/۱۴  سر بلند بشه و خبر خوب رو تاپیک بزنم❤️🥺آقایون درخواست دوستی ندید ❤️دوتا  دختر ۱۵ و ۱۷ ساله خوشگل  دارم 🥰
اره خودش دوست داره میگه پزشک یا دندون پزشکی بشم یا نهایت ژنتیک بخونم

عزیز دلم من خودم تجربی میخونم ،درساش سخت نیس زیاد ،فیزیکو ریاضیش دقیقا عین ریاضیاس( چون رقابت زیاده ) ، و زیستش آسونه .

الان بازار کار تجربی هم دیگه خوب نیس .

پس اول دخترت رو بزار مطمئن شه کدوم رشته رو بیشتر دوس داره و توش استعداد داره .

بزار همونو ادامه بده که موفق تر میشه از نظر بازار کاری هم همینه ‌‌

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

من سواد ندارم😶‍🌫️بله انسانی بهترین رشته جهانه با جت میبرنت خارج رییس جمهور میشی اونم با کتابای اس. ...

😂رشته ی های دیگ اش فلسفه اش اسلامیه ن جامعه جامعه‌شناسی راحت بورسیه میشی روان و... ی عالمه رشته داره اطلاعات نداری نظر نده و ب رشته ای توهین نکن.

برای رسیدن به هدفت بجنگ💕

من مهندسی برق خوندم، تو رشته خودمم ده سال کار کردم.اجازه نمیدم دخترم مهندسی، مخصوصا برق بخونه.پزشکی ...

خیلی ممنونم ببخشید جسارتا چرا اجازه نمی‌دید بخونه؟