2777
2789
عنوان

چه وزنی برای این قد مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 60 پست
هم قدمنی تقریبا منم دارم سعی میکنم خودمو ب۵۶.۵۷برسونم با وجود سه تا بچه لاغر مردنی م

چند کیلویی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هم قد توام ببين ما کوتاه نيستيم بغلي هستيم شوهرامونم بايد بالاي 180 باشه که بتونه بغلمون کنه

من قد مورد علاقم ۱.۶۸ هس بعید میدونم بشم ۱۶ سالمه

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

متوسط ولی میان وعده زیاد میخورم وقتی درس میخونم خیلی گرسنه میشم

اگ مشکل اشتها نداری مشکل جذب غذا داری ی شربت راسیپ از داروخونه بگیر مضر هم نیس عوارضم نداره هم اشتها اوره هم ب جذب کمک میکنه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اگ مشکل اشتها نداری مشکل جذب غذا داری ی شربت راسیپ از داروخونه بگیر مضر هم نیس عوارضم نداره هم اشتها ...

اطرافیان میگن طبیعیه بعدا که بزرگ تر بشی خوب میشی

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

چند کیلویی

من موقعی ک زایمان کردم شدم۴۶کیلو خب قرص چاقی اوردم رسیدم ب ۵۲فکنم ولی عوارض داشت موی زائد دروردم قطعش کردم الانم دارم پودر اشتهااور میخورم ولی همیشه نمیخورم یاحوصله ندارن یاوقت نمیکنم فکنم روهمون۵۱.۵۲باشم بازم لاغرم 

اطرافیان میگن طبیعیه بعدا که بزرگ تر بشی خوب میشی

ب ژنتیک هم بستگی داره

من موقعی ک زایمان کردم شدم۴۶کیلو خب قرص چاقی اوردم رسیدم ب ۵۲فکنم ولی عوارض داشت موی زائد دروردم قطع ...

پودر یا قرص چاقی رو باید ی مدت مستمر بخوری بعد کم کم قط کنی ک نتیجه بده

اب نمیشه لعنتی اگ اب کنم بقیه بدنمم لاغر میشه

من لپم لاغر میشه خیلیم زشت میشم

کاش میتونم فقط شکم و پهلو آب کنم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

بعضيا ميگن تا 20 سالگي رشد ادامه داره بعضيا ميگن وقتي پريود بشي ديگه بلند نميشي

من از وقتی پریود شدم ۱۵ سانت قد کشیدم

تا ۲۰ سالگی درستشه ولی در حد سه چهار سانت

پودر یا قرص چاقی رو باید ی مدت مستمر بخوری بعد کم کم قط کنی ک نتیجه بده

اون قرص ک دیدم عوارض داشت دیگ مصرف نکردم ولی پودر رو ی مدتی مداوم استفاده کردم واقعا بدنوصورتم پر شد ولی الانم دوباره برگشتم ک ب صورت مداوم استفاده کنم 

من لپم لاغر میشه خیلیم زشت میشمکاش میتونم فقط شکم و پهلو آب کنم

اره منم صورتم لاغر میشه ک دوس ندارم

اون قرص ک دیدم عوارض داشت دیگ مصرف نکردم ولی پودر رو ی مدتی مداوم استفاده کردم واقعا بدنوصورتم پر شد ...

چیه اسم پودرت