2777
2789
عنوان

چه وزنی برای این قد مناسبه

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 60 پست
اگر توپرمیخوای ۶۰ ۶۲

فکر میکنم بالای ۶۰ زیاد باشه براش خیلی خپلی شه😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بیشتراز کالری روزانت بخوری چاق میشی

نمیشم کلا هر چی هم میخورم ... سالی یک کیلو اضافه میکنم همیشه

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم هم قد توام واي ارزومه 49 باشم

من توپر محسوب میشم یعنی پهلو بقیه اندامم تو پره 

ولی بالا تنم چون اکثرا لباس لش میپوشم معلوم نیس همه میگن لاغری

من حس میکنم خیلی کوتاهم نمیدونم چیکار کنم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀

نمیشم کلا هر چی هم میخورم ... سالی یک کیلو اضافه میکنم همیشه

اشتهات خوبه یا نه؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اره بقول اون دوستمون ب استخون بندی بستگی داره

ببین یه بازه داره مثلاً برای فلان قد وزن ۴۹ تا ۶۰ ایده آله. هر چی به ۴۹ نزدیک تر بشی اسکینی تری هرچی به ۶۰ نزدیک بشی توپر تری

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
فکر میکنم بالای ۶۰ زیاد باشه براش خیلی خپلی شه😂

دوربرم این قد وزنی زیاد هستن خیلی شیک میشه لباس تو تنشون پر هستند شکم ندارن باسن وران

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد
اشتهات خوبه یا نه؟

متوسط ولی میان وعده زیاد میخورم وقتی درس میخونم خیلی گرسنه میشم

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

من توپر محسوب میشم یعنی پهلو بقیه اندامم تو پره ولی بالا تنم چون اکثرا لباس لش میپوشم معلوم نیس همه ...

من خیلی دلم میخواد شکم پهلوم تخت باشه

من توپر محسوب میشم یعنی پهلو بقیه اندامم تو پره ولی بالا تنم چون اکثرا لباس لش میپوشم معلوم نیس همه ...

منم هم قد توام ببين ما کوتاه نيستيم بغلي هستيم   شوهرامونم بايد بالاي 180 باشه که بتونه بغلمون کنه 

من خودم اين طوري دوست دارم بخدا ادم اين خارجي هارو ميبينه همه لاغر دلش ميخواد

اره ولی مردم ما ب لاغر ها خیلی هیت میدن

دوربرم این قد وزنی زیاد هستن خیلی شیک میشه لباس تو تنشون پر هستند شکم ندارن باسن وران

با همین قد؟

من خیلی دلم میخواد شکم پهلوم تخت باشه

منم

لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀