2777
2789

خانما من یه گناهی رو چندین بار تکرار کردم

هربارم گفتم ازین بع بعد دیگه این کارو نمیکنم بازم کردم

حتی یبار توبه کردم نماز و شروع کردم اما بازم تکرار کردم و نمازم شکست

الان از ته قلب پشیمونم و میخوام توبه کنم و نماز بخونم

به نظرتون خدا میگذره؟چجوری باید توبه واقعی کنم که خدا ببخشه

اره قطعا خدا میگذره 

اگه توبه از ته قلبت باشه 

و واقعا دیگه تکرار نشه

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

صد بار اگر توبه شکستی باز آ

قلبی عملی و جبران کردن 

توبه واقعی یعنی دیگه تکرارش نکنی 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

اره قبوله دوباره از ته دلت توبه کن مثلا بگو خدایا خودت میونی من ضعیف النفسم یه کاری کن دیگه سمت  این گناه نرم

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

خدا هر چیزیو میبخشه عزیزم 

ولی در صورتی که ما توبمون واقعی باشه و دیگه اون گناهو تکرار نکنیم 

الانم که شما میگید چند بار توبه کردینو باز اون گناه رو مرتکب شدین ،اگه اینبار توبتون جدی باشه و دیگه تکرار نشه گناهتون ،قطعاااا خدا میبخشه شما رو

خدا بر هر چیزی بخشنده هست.

کار خاصی هم نمیخواد بکنی

فقط کافیه با خدا عهد ببندی 🙂

نمی‌دونم والا ولی تو دینی پایه ۱۲ دیدم که نوشته در توبه همیشه بارزه🤭🫂😂قبوله

چه بچه درسخونی😂💚

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

اره عزیزم میبخشه به شرطی که واقعا همه سعیتو بکنی دیگه اون گناهو تکرار نکنی اما نا امید نشی از ببخشش خدا اگه بازم لغزش کردی همیشه سریع بعدش توبه کن و سعی کن کارای خوب انجام بدی یه تسبیح استغفارو صلوات بفرست 

اما اگه واقعا میخوای یه گناهو ترک کنی چله ترک گناه بگیر  یعنی تا چهل روز سعی کن اون گناهو انجام ندی بعد دیگه ترک میشه یا خیلی تسلط پیدا میکنی رو خودت و به ندرت ممکنه انجام بدی در اون صورت خدا هم بزرگ و بخشنده اس و ماهم همه انسانیم و همه گاها گناه میکنیم 

حالا اگه تو این چهل روزمثلا ده روز پاک بودی و یهو دوباره شیطون گولت زد انجام دادی بازم نا امید نشو ازاول چهل روزو شروع کن اون قدر ادامه بده که بتونی چهل روز انجام ندی بعدازاون دیگه کارت خیلی راحت میشه بهت قول میدم