2777
2789

دیگه خسته شدم از دست شوهرم از اینکه هیچوقت تغییری نمیکنه رفتارش ،از اینکه راحت طلبیش و خونه مفتی نمیزاره ک خونشو از همسایگی خانوادش جدا کنه ،

پدرو مادرش میگن پسرمون کار نکنه ،هیچکسی از گشنگی نمیمیره 

باباش هرجور دوسداره باهام رفتار میکنه میام میگم چرا زن گرفتی برا پسرت وقتی نمیره سر ی کار بمونه وقتی هر زمان ک میگم پول آه و نالش بلند میشه ک ندارم تا کی باید منتظر شم پسرت بفهمه زن و بچه داره و کارشو هی الکی الکی ول نکنه گفت خاله ولمون کن ب من چ ربطی داره وظیفه من بود زن براش بگیرم بقیش ب من مربوط نیست خودت میدونی و شوهرت ک کار نمیکنه ک رفیق بازی میکنه ،ک خرجتو نمیده کار برا چیشه در حد خوراکش بهش میدم بشینه تو خونش 

گفتم تو ک میدونستی بهت ربطی نداره چرا از دخترای فامیلت نگرفتی ی تحقیق میکردی راجب دختری ک میری خاستگاریش گفت حالا ک چی حالا برگرد برو خونه ننت ،گفتم مهریمو میدی ک برم گف برات میرینم 

ب شوهرم گفتم باید خونمون رو جاب جا کنی گف نمیکنم از پیش خانوادم نمیرم گفتم پس من ی مدت میخام ارتباط نداشته باشیم منو آورد خونه بابام ولی نزاشت بچمو ک یکسالشه بیارم و برد گذاشتش پیش همون مادرعقب موندش ،نمیدونم جداشم تموم بشه بره یا این آدم بخاطر بچشم شده از اون پدر و مادر آشغالش دل میکنه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم فکر نکنم درست بشو باشه

خمیره آدم هرجور باشه همونجوریه دیگه

ذاتش تنبل و رفیق باز باشه دیگه تا آخر همونه

با قهر مخالفم ولی حالا ک اومدی قهر سفت و سختش بگیر 

پانشی بری بدتر خودتو کوچیک کنی حداقل یکم بترسونش شاید یه حرکتی کرد

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨
عزیزم فکر نکنم درست بشو باشهخمیره آدم هرجور باشه همونجوریه دیگهذاتش تنبل و رفیق باز باشه دیگه تا آخر ...

میدونم ک تمام مشکلمون از اینه ک تو این شهریم ،از ی طرف پیش رفیقاشه از ی طرف چسبیده ب خانوادش 

اگر مجبور بشه خونه رو ببره ی شهر دیگه دیگه نمیتونه ک هی پاشه تا ساعت ۲ نصف شب پیش دوستاش بمونه

بیچاره داداشم ۱۷ سالشه ساعت ۵صبح بلند میشه میره شرکت تا ۷شب روزمزد کارمیکنه من ناراحت بودم شوهرم گفت بزاربره الان کارنکنه دیگه تنبلیش میادبره سرکار الان میفهمم چی میگفت شوهرم

عزیزم این درست بشو نیست ولی باز بایه مشاورحرف بزن راجب زندگیت

بیچاره داداشم ۱۷ سالشه ساعت ۵صبح بلند میشه میره شرکت تا ۷شب روزمزد کارمیکنه من ناراحت بودم شوهرم گفت ...

شوهر من ۳۰ سالشه باباش میگه کار برا چیشه وقتی هست بخوره نمیره از گشنگی

گفتم اومدیم و تو فردا مردی بعد ک از گشنگی میمیره 

اون حرومزاده ها سنتی اومدن خواستگاریم و کلی دروغ گفتن بهمون

خب دیگه وظیفه شما بوده تحقیق کنید فکر کنید بعدم واقعا سر کار نرفتن شوهر شما رو هیچ احدی تو دنیا نمیتونه حل کنه به جز خودش.مثلا پدرش چه کار کنه؟ شما قطع ارتباط کنی با خانوادش این میرسه سر کار؟الان رفتی خونه بابات چی شد؟

ولی عزیزم فکر نمیکنم هیچ پدرو مادری راضی باشه بچه ش بی عاروبیکار بگرده مطمن باش اوناهم از شرایط پسرشون ناراضین اما خب چیکار میتونن بکنن میگن حداقل خرجشونو بدیم تا خود شوهرت نخواد هیچ کس نمیتونه درستش کنه

خب دیگه وظیفه شما بوده تحقیق کنید فکر کنید بعدم واقعا سر کار نرفتن شوهر شما رو هیچ احدی تو دنیا نمیت ...

تحقیق؟؟؟ دلت خوشه ها کی میره ب همسایه بگه سلام من ی آدم حرومزادم بچم بی عرضه هست الکی میخام بگم کار براش جور کردم ی چن وقت سرکار باشه خودش حوصلش سر میره و ولش میکنه ،راستی پسرم اصلا مسئولیت پذیر نیس خودمونم تا ته ته ته زندگیشون دخالت میکنیم دخترمم ک قشنگ آسیب روحی قراره بزنه ب عروسمون ،تازه میخایم بگیم کل اموالمو ب پسرم میدیم وقتی کار از کار گذشت معلوم میشه همچی ب نام دخترم زدم حواست باشه تو تحقیق ک اومدن اینارو بگو 

ولی عزیزم فکر نمیکنم هیچ پدرو مادری راضی باشه بچه ش بی عاروبیکار بگرده مطمن باش اوناهم از شرایط پسرش ...

خانواده شوهر من اونقدر وقیحن ک میخان پسرشون زیر دست خودشون فقط روزی ی بشقاب غذا گیرش بیاد ک نتونه بره جدا زندگی کنه