2777
2789
عنوان

شوهرم نزاشت بچمو ببرم من بدون بچم اومدم خونه بابام

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 26 پست
ولی عزیزم فکر نمیکنم هیچ پدرو مادری راضی باشه بچه ش بی عاروبیکار بگرده مطمن باش اوناهم از شرایط پسرش ...

خواستنی نیست...مشکل داره طرف..اختلال روانی ...اختلال شخصیت...بیش فعالی...کمبود توجه و تمرکز تو‌کودکی میشه سر کار نرفتن...افسردگی...هزار چیز دیگه تو‌بزرگسالی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه خب چیکارش دارن؟ جز خرج اضافه خودشو زنو بچه ش؟

نمیدونم از روز اول بی عرضه بارش اوردن 

تا میرفت سرکار حرف میشدک خونمون رو ببریم شهر دیگه پیشرفت کنیم  یهو آقا جنی میشد استعفا میداد 

خواستنی نیست...مشکل داره طرف..اختلال روانی ...اختلال شخصیت...بیش فعالی...کمبود توجه و تمرکز تو‌کودکی ...

خانوادشون مشکل روانی دارن خاهرش اختلال خودشیفتگی داره جوری ک من رو قربانی کرده بود و هنوز بعد از ۶ ،۷ ماه اسیب روحیم ذره ای خوب نشده روز ب روز بدترم میشه

خانوادشون مشکل روانی دارن خاهرش اختلال خودشیفتگی داره جوری ک من رو قربانی کرده بود و هنوز بعد از ۶ ، ...

خب پس کامنت اول من رو دوباره بخونی و انتظار معجزه نداشته باش.پدرشوهرتم خودش خوب می‌دونه.واسه همین خونه داده خرجی هم داده.میگه بشینین زندگی کنید.

خواستنی نیست...مشکل داره طرف..اختلال روانی ...اختلال شخصیت...بیش فعالی...کمبود توجه و تمرکز تو‌کودکی ...

خب دیگه منم همینو میگم باید شوهرش بخواد که اگه مشکلی داره درمان بشه مشکل باید از ریشه حل بشه

شما مشکلت با شوهرته چرا گیر میدی به خانوادت...انتخاب خودت بوده.حالا غلط دراومده میری گیر میدی به اون ...

حاصله ریشه تربیت خانوادشه !!!! ؟؟؟ بس بره به کی بگه از بی عرضگی شوهرش به همسایشون !!!! شوهری که عرضه نداره کار کنه آیا اینو خانوادش نمیدونستن که پسرشون بی عرضس بی غیرته نمیتونه کار کنه زنو و بچه داری کنه که رفتن زن گرفت براش دختر مردمو به راحت بدبخت کردن !!! از همه بدتر با این همه بی عرضگی پسرشون زبونشون هم درازه تو زندگیش سَرَک بکشن دخالتم کنن اینو کجای دلش بزاره ، آره خودش انتخاب کرده بین ۱۰۰ خواستگاری که دخترو میخوان قسمت یه نفر میشه ولی دختر از پسر خبر نداره چه اخلاقی داره فقط قیافه پسر و میبینه و ازدواج های سنتی اجازه حرف زدن آنچنانی ندارن که دختر با پسر  حرف بزنه ، بعدم این دلیل میشه چون خودش انتخاب کرده هر بلایی سرش بیارن التماس تفکر . آدم یه سوزن بخودش میزنه ببینه میتونه تحمل کنه بعد ۴۰ تا سوزن بر میداره به کسه دیگه میزنه .

...