2777
2789

دلم می خواد به هرکسی فقط یک کیس بحرانی در حد بستری که حاضر به مصرف دارو هم نیست بدم.... 

بگم حتی اگر تونستی راضیش کنی دارو مصرف کنه 

من اسمم رو عوض می کنم... 

اگر تونستی به وسیله همین علم، بدون گذراندن درس روانشناسی، راضیش کن دارو استفاده کنه 

يا کیس دگرکشی بدم، اگر تونست این کیس رو درمان کنه، من اسم روانشناس رو روی خودم برمی دارم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همیشه میگم برای حل مسائلم کاش چندسال زودترمیرفتم سمت تراپیست ولی بازم خوبه الانم

موفق باشید عزیزم 🌹

درسته هر کس بسته به تخصصش می‌تونه در حیطه کاری خودش نظر ،راهنمایی ،کمک و حتی دارو تجویز کنه 

اما قدرت کلمات را دست کم نگیرحتی شنیدنش از بی سواد ترین افراد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
درسته هر کس بسته به تخصصش می‌تونه در حیطه کاری خودش نظر ،راهنمایی ،کمک و حتی دارو تجویز کنه اما قدرت ...

سپاس از راهنمایی تون 🌹

آخه یک عده چنان گارد می گیرند و فکر می کنند روانشناسی همون نظر عادی دادن هست که انگار ما نشستیم و هیچ کار نمی کنیم 

و حتی از روی خودشیفتگی میان توهین هم می کنند 

سپاس از راهنمایی تون 🌹آخه یک عده چنان گارد می گیرند و فکر می کنند روانشناسی همون نظر عادی دادن هست ...

خواهش میکنم جانم ❤️

متوجه صحبت های شما هستم گاهی سکوت بهترین پاسخ هست 

(و البته که از کاربران مورد علاقه من هستید بسیار مودب و متشخص )

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
خواهش میکنم جانم ❤️متوجه صحبت های شما هستم گاهی سکوت بهترین پاسخ هست (و البته که از کاربران مورد علا ...

درسته، مجددا از لطف تون سپاسگزارم 

و عزیز دلید، شرمنده نفرمایید ♥️

درسته، مجددا از لطف تون سپاسگزارم و عزیز دلید، شرمنده نفرمایید ♥️

خواهش میکنم موفق باشید جانم ❤️