به این روشی که من میگم درست کن رستورانیه
اول هرچی پیاز بیشتر باشه چلوگوشت خوشمزه تره پیاز فراوان خلالی میکنی با روغن شعله کم شعله زیاد نباشه تف میدی تا عسلی شع زیرش کم باشه زعفرون رو جدا بایخ دم کن بزار کنار بایخ خوشرنگ تر میشه بعد پیاز هارو که تف دادی گوشت گوسفندی رو که یخش باز شده به پیاز ها اضافه کن تف بده تا بوی خامیش بره زیرش کم باشه بعد چند حبه سیر پوست بگیر بزار داخل قابلمه ادویع هم فلفل کم بزن دارچین اصله کاریه زردچوبه کم بزن نمکم کم بزن چون اول گوشت رو سفت میکنه بعد زعفران دم کرده رو بریز با دوفنجون آب داغ اب زیاد نریز به جوش که اومد زیرشو خیلی کم کن خودش بع روغن میاد خیلی خوشمزه میشه♥